Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
479
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TÜM SIEMENS CX 65 KULLANICILARININ DİKKATİNE
B
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar,
konu çok dallandı. bu nedenle tüm yazdıklarımı bir araya getirdim
1. Telefon girişi aynı olan tüm Siemens modellerinde, ki benim bildiğim modeller "c55-c60-c62-c65-cx65-cx67-cx68-cx70 ve yolda olan cx75 ile sx1'in giriş soketleri aynı, veri ve besleme yolları da aynıdır.
2. kabloları Siemens' in veya değil diye nitelemek yanlış. önemli olan telefon giriş tarafı.....
3. Kablo tipi 2 çesit. USB ve COM2(Şimdi piyasada yok)
4. USB KABLOYU yu içindeki CD'den tanıtmanız gerekiyor.
5. Kabloyu bu haliyle kullanamazsınız. Siemens' in sitesinden C55 için ayrı, C ve CX için aynı ama ayrı, SX1 için ise yine ayrı , 3 ayrı MOBILE PHONE MANAGER programını indirmeniz gerekiyor ve BS' ra kurmanız lazım.
6. Prg boyutu 29.6 Mb kadar. Dial up ile 1 saate yakın, 128k bağlantı ile 6 dk iniyor.
7. Bu prg. kurup kabloyu bilgisayar ile telefon arasında bağladıktan sonra, telefonunuzu bilgisayara algılatmanız gerekiyor. Onu da yıldız anahtarlı menüden yapacaksınız.Win98SE kullanıcılarını küçük bir Prb. bekliyor.İlk tanıtma başarısız oluyor gibi görünüyor ve 30 sn. kadar bekledikten sonra "ctrl+Alt+del" ile prg. dan çıkın ve tekrar girin. Menünün sol alt köşesinde telefonunuzun adını göreceksiniz. "SIEMENS C65 VEYA SIEMENS CX 65 VEYA SIEMENS SX1 gibi" tüm iş ve işlemlerinizi artık yapabilirsiniz.Win 2000 ve Xp de bu problemle karşılaşmıyorsunuz.
Orjinal Siemens kablo fiyatı 28.75 Euro. Katalog No:IP 40-S30880-S5601-A810 58 - 55 YTL
Fason, Hi marka kablo fiyatı 15.00 Euro. Katolog No:WT048000317-KQ-U8A - 28 YTL
İKİSİ ARASINDAKİ TEK FARK, ORJİNALDE DATA ALMA VERMEYİ, 2 YEŞİL KÜÇÜK LED' DEN İZLİYORSUNUZ.AYRICA USB ÜZERİNDEN TELEFONUNUZU İSTERSENİZ ŞARJ EDİYORSUNUZ. Diğerinde bu özellikler yok. Tercih SİZİN........
Bunun dışındaki data kablolarıda var 3-5-8 dolara satıyorlar, kesinlikle tavsiye etmem. Siemens erkek soket tarafı çok kaba saba yapılmış. telefona sokarken ve çıkartırken zorlanıyor. Kesinlikle 5-10 takıp çıkartma sonu telefonun dişi giriş soketini zedelersiniz,şarj dahi yapamaz hale gelebilir veya kırılabilir.
- C55 kablosu için yazan arkadaş'a, kablo aynıdır. Güncelleme yaparken bazen bilgisayardan kaynaklanan bir hata oluyor. ve hata mesajı alıyorsunuz.TELEFONUNU C55 AÇAMAYAN ARKADAŞ, BAŞARI ELEKTRONİK SERVİSLERİNDE tekrar YÜKLETEBİLİRSİN.
- C65 ve CX65 bir hafta önceki son versiyonu 25 idi. SX1, 34. versiyonda. Garanti içinde Başarı Elektronikte ücretsiz yükletebilirsiniz.
- Bu telefonlara WAV dosyası yüklemeye kalkmayın. telefonu kilitlersiniz. Toplam hafıza 11 Mb civarında .
- DANDİK YERLERDEN SIEMENS TELEFON ALMAYIN. BİR YIĞIN ORTALIKTA FABRİKASYON HATALI SIEMENS DOLAŞIYOR. 50-60 milyon ucuza veriyorlar ALDANMAYIN....INTERNETTEN İSE, ASSSLAAAA......İMKANINIZ VARSA METRO YOKSA ARÇELİK KAYNAKLI ALIN. ENAZINDAN V.12 YÜKLÜ GELİYOR. BİR AYA KADAR CX65 lerin FİYATI 290-300 MİLYONA DÜŞECEK.
- CX67 VE 68 TÜRKİYE' YE GİRMEDİ.ALMANYA VE İNGİLTEREDE SATILDI. ŞU AN TÜRKİYE CX65 te STOK BOŞALTIYOR.YILBAŞINDAN ÖNCE ANA MODEL OLARAK CX70 VE BİR AY SONRADA CX 75 ÇIKACAK FİYATLAR 500 YTL CİVARINDA OLACAK...
Benim yabancı internet kaynaklarından elde ettiğim magazin bilgileri şimdilik bu kadar.Teknik bilgiler ise bizzat benim deneylerime dayanıyor.
Bilgin İPEK



Edit:Başlık anlaşılır şekle getirildi ..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baypipo -- 16 Kasım 2004, 19:17:45 >

N
19 yıl
Yarbay

bu başlık ne baypipo....ne yapmaya çalıştın başlık fontu standarttır....zorlama fazla...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

HAKLISIN, BİRAZ RENKLİ OSSUN DEDİK, YAPTIĞIMI BENDE TUTMADIM....ALIŞACAZZZZ.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Yüzbaşı

bir yerde wav yüklemeyin telefonu kilitler demişsin .hakikatten sen bumu dendin mi yoksa öylesine mi yazdın
ben kaç aydır wav ları telefonuma yüklüyorum ama hiç sorun yaşamadım.lütfen bilgi verirken diğer insanlara yanlış bilgi vermeyelim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yüzbaşı

wav dosyasının özelliklerini cx65e uygun hale getirirsen hiç bir sorun olmaz ama yok sen wav dosyası ile cd kalitesinde ses alıcam dersen ozaman 3dk için 30mb yer gerekir... yanlış ve eksik bilgi verip insanların gözünü korkutmayalım

ayrıca 3 ayrı topikte aynı yazılar gerek yok bukadarına...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Yüzbaşı

wav yükleyince telefon mu donuyo ? ? ? muaahahahaha ilk kez duydum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buq-[RA] -- 17 Kasım 2004, 18:36:06 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Onbaşı

lütfen yanlış bilgi vermeyelim arkadaslar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Yarbay

baba fazla kaçmış biraz.ben internetten aldım taşşş gibi cx65'im.dışardan alsan kazık yeme ihtimalin daha fazla...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Yüzbaşı

Kablolar hakkinda verdigin bilgileri pek anlamadim ama su an için bana lazim da degildi zaten! Eski kabloyu modifiye etme konusunda bir fikrin var mi? Ben de s45'in orjinal com data kablosu var onu cx65 için kullanabilir miyim mesela uygun soketi kullanarak? Eger bilgisi olan varsa eski kablonun uçlarinin da nerelere bagli oldugunu yazabilirim!..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
19 yıl
Onbaşı

arcelikteki telefonlar sw 12 limi yani kvk falan alinca sw kac geliyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: dark_purple

arcelikteki telefonlar sw 12 limi yani kvk falan alinca sw kac geliyor?

kvk daki telleri çok büyük ihtimalle fw güncellemesi yaparak satarlar fw25 ile. ama arcelik için emin değilim okadar ayrıntıya gireceklerini. ben kvkdan aldım 3 ayönce, fw8 vardı ozaman sordugumda güncelleme olunca yükleyip öyle satıyoruz demişlerdi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
18 yıl
Yarbay

Ben wave yapıyorum ama bunu Cx65 fontuna getiren bir program var ama adı unuttum bana bilgi verirmisiniz galiba sox-qui olması lazım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.