Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1612
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İlk defa uzun yola çıkacağım tavsiye
E
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Istanbul Ataşehir den erzincana gideceğim bu gece. Gece 3 gibi çıkmayı düşünüyorum en azından bolu civarında hafif bi kahvaltı yaparım. Yandex 11 saat gösteriyor hiç acelem yok yavaş yavaş gitmeyi düşünüyorum Anadolu otobanini kullanicam yol açıksa tuzla civarında otobana bağlanmak mi mantıklı Yoksa en baştan Samandıra giselerden bağlanıp geredeye kadar sorunsuz gitmek mi mantıklı 3 saatte bir mola vermeyi düşünüyorum. Enerji icecegi termos götürüp kahve falan yaparım diye düşündüm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay

Samandıradan bağlanın. Otobana ne kadar erken girerseniz o kadar iyi bence. Diğer e5 D100 gibi yollarda sürekli yola katılım ve yoldan ayrım olduğu için hareketlilik daha fazla oluyor. Otobanda daha rahat sürüş yapabilirsiniz.



İlk defa sürüyorsunuz. Mola için 3 saat fazla gelebilir. 2 saat sürün eğer ağrı sızı yada araba sürmekten sıkılma gibi bir durum olursa mola verin.



Ben ilk kez uzum yola gittiğimde 1.saatten sonra "bune ya git git bitmiyo" duygusuna kapılıp araba sürmekten soğumuştum. İlk sürüşüm olduğu için 100-110 pek geçmeden sürdüğümü farkettim. Daha sonraki sürüşlerde arada sırada 160-170 basıp bir iki selektör çakmalık pozisyon oluşturup monotonluğa dönüşen yol macerasına hareketlik katarak hoşunuza gidebiliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.