Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İngilizce Türkçe Çeviri Sitesi (İngilizce Go)
L
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Kendi tasarımımı oluşturmayı başaramasam da hazır bir şablonu mümkün olduğunca kullanışlı hale getirip wordpress'i de çözmüş oldum. Daha önce yıllarca Blogger kullandım. Şimdi wordpress'in sağladığı hizmetleri görünce keşke daha önce geçseymişim diyorum... Özellikle themeforest sitesinde satılan temalar harika. Ben de içlerinden Sahifa'yı beğendim ve siteme kurdum. Özellikle hız konusunda hosting sağlayıcıyla sıkı bir çalışmamız oldu ve gayet hızlı bir site elde ettiğimizi düşünüyorum.

Bu sitede İngilizce'den Türkçe'ye bazen de Türkçe'den İngilizce'ye çeviriler yayınlıyorum. Aslında ben de İngilizce öğrenme aşamasındayım. Her gün 2-3 kelimeyi öğrenip detaylıca sitemde not alıyorum. Sitede reklam yok, hızlı ve okunaklı bir tasarımı var. Türkçe karakter sorunu vardı onu da Open Sans fontuna geçerek çözdüm. Sonuç olarak başlangıç için ideal bir site tasarımı ve içeriği ortaya çıktı. Uzun vadede binlerce çevirinin yer aldığı bir site olmasını umuyorum.

Siz ne dersiniz sevgili Donanım Haber ailesi? Sitenin tasarımı, hızı, içeriği nasıl? Geliştirmem gereken şeyler var mı? Çevirmemi istediğiniz kelimeler varsa onları da iletebilirsiniz.

Şimdiden tüm yorumlar için teşekkür ederim, siteye gitmek isterseniz aşağıya linkini ekliyorum.

Site Adresi: İngilizce Go



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.