Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet'e geçiş?
S
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar turkcell'le olan taahhüt bu ay bitiyor, bende türknete geçeyim dedim. Trabzonda şuan olduğum bölgede fiber de olmadığı için başka da pek alternatif yok.
Başvuru aşamasında ilgilendiler, belgeler filan emaile yollandı. Fakat ben son ayımda olduğum için superonline'ı arayıp geçiş yaparsam borç çıkacağını öğrendim. Doğal olarak geri arayıp bunun faturasını nasıl ulaştıracağımı sormak istedim. Belgelerde güvenli internet filan işaretlenmiş onuda soracaktım.
Ama sorun burdan sonra başlıyor. Nereyi ararsam arayayım karşıma tek bir ses çıkıyor o da belgeleri yollamadığımı söyleyen uzunca bir kayıt. Sonra kapatıyor. Yani benim telefon iptal. Kardeşimin telefonuyla aradım tabi farklı numara olduğu olduğu için yüzsüzler açtı. Sizin müşteri hizmetleriniz yok mu dedim soruya geçmeme fırsat bile vermedi adam ve yüzüme kapatı.

Anlayacağınız ortada kaldım ne yapsam bilmiyorum. 2 yıl taahhüt vermek istemiyorum. Hele de insanın aklıyla dalga geçen 50gb kotalı internetleri görünce ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum.



K
6 yıl
Yarbay

abonelik başladıktan sonra son superonline faturanızı turknet oim den yukluyorsunuz, taahhüt bozma bedelinin 120 tl ye 6 ay 20 tl indirim yaparak karşılıyorlar. güvenli internet bende de işaretli gelmişti ama kapalı açılmıştı yine turknet oim den kolayca aktivasyondan sonra ayarlayabilirsiniz.

turknet de müşteri hizmetleri normalde yok. Self servis

https://turk.net/iletisim/

şuradan çağrı merkezi ile görüşmeyi deneyebilirsiniz. (çağrı merkezi !)



S
6 yıl
Yarbay

Trabzon'da YAPA santrali olan yerler var. Önce YAPA'da mısınz diye kontrol edin.

Bir de Turkcell sinyal değerleri nedir? VDSL? Sinyal değerleri atarsanız yardımcı olabiliriz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.