Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
903
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kontrat dolmadan evden çıkmak
S
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler 1 yılık ev sözleşmesi imzaladık ama ev arkadaşımla anlaşamadığımızdan dolayı 2. Ayımızın sonunda yani ağustosun 11 inde evden çıkacağız. Ancak dediğim gibi 1 senelik sözleşme var ve ev sahibinde 1 aylık depozito paramız var. Bir kaç yerden okuduğuma göre evden çıkmadan 10-15 gün önceden ev sahibine haber verip evden çıkabiliyormuşuz. Lakin, depozitoyu sözleşme dolmadığı için ev sahibinden alabiliyor muyum alamıyor muyum bilgisi olan var mı? Ya da almak için nasıl bir yol izlemeliyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl
Onbaşı

Yerinize kiracı bulun devredin,depozitoyu alın.Ya da ev sahibine haber verin o yerinize birini bulunca verir depozitonuzu kıl biri değilse.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 30 Temmuz 2018; 1:9:57 >

A
6 yıl
Yarbay

Üstteki arkadaşın dediğinden başka yol göremiyorum. Ev sahibinin huyuna gidin güzelce durumunuzu anlatın. Kendizi acındırın. Yerinize bi kiracı bulmaya çalışın. Ev boş kalmadıktan sonra sıkıntı olmaz inşallah



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.