Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
557
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Montaja sorun çıktı acil yardım!!!
M
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kasabın ön panelinden üzerinde power tazan kağıt yapıştırılmış kablo Çıkıyor, psu dan çıkan hdd kablosunun boş ucunda ise o powerin arkasına uyan birşey var nedir o?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Teğmen

Resimleri koyabilirseniz daha net yardımcı olabiliriz. Kasanızdan çıkan kablo anakarta takılan kasa ışığı ve power düğmesini etkinleştirecek kablo olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Power tuşunu etkinleştiren pini taktım. Kasanın üzerinde ön panelde fan hızını ayarlayabiler 2 tuş var, ön panelden üzerinde fan 1 yazan ve fan 2 yazan 2 şer tane kablu çıkıyor, o kablolara fandan çıkan pinler uyuyor ama bilmediğim için anakarta bağladım direkt fanları. Üzerinde power yazan kablo ise büyük bir şey, içinde 4 yuva var psu dan çıkan kablo ona uyuyor ama o kablonun üzerinde sataya bağlanan aparat da var yani kablo şu şekilde.

(PSU)----hdd kablosu-----h.k.------h.k-------power a uyan uç

Ne yapmalıyım?



Kasa buhttps://www.hepsiburada.com/aerocool-aero500-700w-80-3-fanli-fan-kontrolculu-usb-3-0-pencereli-mavi-ledli-siyah-atx-bilgisayar-kasasi-ae-aero500-700-p-HBV00000903JG



Telefonun kamerası bozuk çekemiyorum o nedenle ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @revuxen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.