Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
928
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Haber Siteleri ve Aof // Habercilik Anlayışı
N
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tüm haber sitelerinde 3 ders sınavı giriş yerlerinin açıklandığına dair haberler okudum, aof otomasyon sistemine girince belgemin olmadığını gördüm.
Sınavım ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüp aof yi arayınca daha sınav giriş belgelerinin açıklanmadığını söylediler.

Haber sitelerini sorunca öyle bir yanlış haber çıkmışlar gibi birşeyler dedi.Eğer yanlış haberse bununla alakalı ne yaptıklarını sorunca kendilerinin bilgisi olmadığını söyledi.

Aof sitesinde duyuruda böyle bir madde var.Bu maddeden siz ne anlıyorsunuz.

Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri 16 Temmuz 2018 tarihinden itibarenhttp://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir.


< Resime gitmek için tıklayın >

Ben ve tüm haber sitesi editörleri bu bilgiden 16 temmuzda sınav giriş belgelerinin hazır olduğunu anlamışız ancak aof yetkilisi arkadaş bunun 16 temmuzdan itibaren herhangi bir gün açıklanabileceğini anlamış.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sormak istediğim şeyler;

Bu maddeden biz mi yanlış anlıyoruz yoksa koca aof 2 maddeyi düzgünce yazamıyor mu;

Eğer tarih bu olması gerekiyorsa niye bir 2.duyuru ile erteleme vb bildirimi yapılmıyor;

Özellikle bu haber siteleri nasıl neye göre haber yapıyor.Ne arayıp bilgi almadan ne girip kontrol etmeden direk sınav giriş belgelerine aof sisteminden ulaşabilirsiniz diye haber çıkıyorlar tek bir maddeye bakarak.


Burda sizce suçlu kim, aof mi haber siteleri mi yoksa hiçbirşeyi sorgulamasını bilmeyen ama üniversite okuduğunu sanan bizler mi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 17 Temmuz 2018; 6:47:23 >

J
6 yıl
Yarbay

Aof 16 temmuzda vermiyorsa o tarihi yazmamali. Burada aof hatali.



Ancak haberler tek elden ciktigindan, o kaynagi kullanan siteler hic teyit etme geregi duymadigindan onlar da hatali. Buyuk ihtimal tarihi daha onceden not edip, o tarih icin haberi cok onceden hazirlamislardir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yüzbaşı

tipik türk haber anlayışı
fazla takılmamak gerek.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.