Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2544
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FACEIT 1V1 HAKKINDA
L
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba;

ben 1 arkadaşımda 1v1 atmak istiyorum.valvede bulamadım ve kurmayı da pek bilmiyoruz...faceitte hazır varken ordan oynamayı düşünüyoruz...Ama şu bakımdan biraz tedirginim ben biraz daha iyiyim arkadastan o yüzden diyelim 100 maçın 90 ının ben alsam faceit macı sattıyor diye ban atarmı?1v1 eloya dahıl değil farkındayım ama ban da yemek ıstemem orda...

AYDINLATACAK VARSA TEŞEKKÜRLER...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Teğmen

Öncelikle hayır, ban yemezsiniz.
Faceit'te 1v1 için: 1v1 Hub oluşturup invite only yapın, arkadaşınızı davet edin ve Queue başlatın.

Kendi aranızda basitçe oynamak için: Steam Workshop'u (atölye) açın, aramaya aim_map_noawp tarzı 1v1 maplerini yazın. Beğendiğiniz mape Subscribe (abone ol) diyerek indirebilirsiniz. Daha sonra arkadaşınızı lobiye davet edin, Rekabetçi - Basit Eğlence vb. yerlerden Atölye'yi seçip indirdiğiniz mapi seçin ve başlatın. Oyuna bağlanınca bot_kick; mp_freezetime 0; mp_warmup_end kodlarını konsola yapıştırın ve maç başlasın. Armor eklemek isterseniz mp_free_armor 1 (kevlar+helmet) veya mp_free_armor 2 (sadece kevlar) komutunu kullanabilirsiniz.

Ya da, buradan 1 dakika içinde ücretsiz bir sunucu açıp oynayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yanıt için teşekkürler...eloya dahıl değil ama stata dahıl millet stat kasmaz mı bu yöntemle peki ?bu yönden korktum biraz




Bu mesajda bahsedilenler: @hepoeN
O
6 yıl
Er

Kasan var zaten :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

iyi o zaman teşekkürler...kesın banlanmam diyorsan




Bu mesajda bahsedilenler: @oldg0d
D
4 yıl
Er

Hocam merhabalar, öncelikle çokta ilgi görmeyen ama görmesi gereken çünkü faceit'in kendi sitesinde dahi cevap bulamadığım fakat burada bulacağımı umduğum konuyu hortlattığım için kusura bakmayın :D Son durumu merak ediyorum ban yediniz mi ? Ayrıca başka fikri ve tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.