Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1966
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adres değişikliği
J
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhaba öncelikle çoğu kişi adrese dayalı sistemi az çok biliyor ama haliyle çevremizdeki okul bizim için uygun değil ama adrese dayalı sistemde nedense uygun diye önümüze koyuluyor.
Benimde bu sene ana sınıfına başlayacak bir oğlum var istediğimiz okul başka semtte istediğimiz okula yazdırmak için neler yapabilirim aynı sorunları yaşamış uyguladığı formüller neler sizlerden fikir almak istiyorum herkese teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Yarbay

İstediğiniz okulun müdür veya müdür yardımcıları ile yüzyüze görüşmelisiniz. Bir miktar bağış ile mümkün bence. Daha anaokulu olduğu için esneklik yapabilirler. Olmazsa ikameti o okulun bölgesine aldıracak bir çözüm bulmalısınız.



E
5 yıl
Yüzbaşı

merhaba ben de bu sene aynı durumdayım. Ne yaptınız acaba?



J
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Adres buldum orda kiracı gibi gözüküyoruz ama onunda kararını veremedik verip vermeme konusunda başka nedenlerden dolayı beklemedeyiz iki okul arasında kaldık kendi mahallemizdeki yada kayıt aldirdigimiz adresteki okula gönderme konusunda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.