Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
770
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Neden böyle oldu?
V
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi forumlar dostlar içimi dökmek istiyorum konuşacak kimsede yok zaten bu yıl ilk defa dile geçiş yaptım hiç bir temelim olmadan sene başından beri günde en az 7,8 saat çalışma ile güzel bir altyapı yaptım bol,bol kelime ezberleyip her gün düzenli reading çalışması yaptım denemelerim çok güzel artmaya başladım her şey çok güzel gidiyordu sabahları dershane akşamları çalışınca ve her gün dershaneye 4,5 saat uyku ile gidince bünye kaldırmamaya başladı ama yine üniversite hayali ile köpek gibi çalıştım yemek molamda bile o kadar test çözdüm konu videolarını 5,6 kez izledim kendime notlar çıkardım,öğrendiğimi kendimi öğretmen edasıyla anlattım ama sınavda başarsınız oldum şuan düşünüyorum nerde hata yaptım diye bulamıyorum hiçbir pişmanlığım yok ama hayalkırıklığına uğradım denemelerde sınıf birincisi olup herkesin örnek gösterdiği ben herkesten çok daha kötü bir sonuç eldte ettim.
Son 2 ayda tyt'ye hiç çalışmadım sadece dil netlerim 60+ sabitlendi ve bu sonuçları els denemelerinde alıyordum ama ayni şey sınav için olmadı..

Denemelerde tyt'de:280-340 arası yapıyordum asıl sınavda 300 aldım
Dil sınavında son 2 aydır 60dan aşağıya düşmedim her gün 2 deneme,deli gibi konu tekrarı ama asıl sınavda 35 net yaptım nasıl oldu bilmiyorum.

Daha önce lisede sınıfta kaldım bir yılım gitti bu yılda bir yılım duman oldu ne yapacam bilmiyorum kıçıkırık bir bölüme gitsem ilerde pişman olurmuyum hiç bilmiyorum.



K
6 yıl
Onbaşı

Olursun



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
6 yıl
Onbaşı

İmkanınız varsa mezuna kalın.İnsan içine sinmediği bir bölümde olunca bir türlü kendini tatmin edemiyor.Ortalama 40 yıl meslek hayatınız olcak bir yıl çok değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.