Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
842
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tarife fiyatları uçmuş :(
C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni gelenlere güzel tarifeler var fakat benim gibi taahhütü bitip yenilemek isteyenlere pek fırsat sunmuyorlar. Geçen sene devamlı ikna için arayan TTMobil bu sefer 1 kere bile aramadı :). 23,xx tlye yeni yıl 6 gb tarifesi kullanıyordum. 23 ünde taahhütüm bitti 73 liraya çıkmış ücreti. Tivibu taahhütümde olduğu için başka operatöre de geçemiyorum. Şuan bu tarifeyi iptal ettirsem kullandığım gün kadarını mı öderim acaba?



T
6 yıl
Yarbay

Turk telekom cok buyuk sacmaladi. Felaket zamlandi mevcut aboneye. 28 lira olan tarifem 50 lira oldu. 4gblik tarife sundular 39 liraya. Egm 12 gba zateb 1 sene taahhut oluyomus ikinci sene olmuyor. Turkcelle basvurduk numara tasinmasini bekliyorum. Onlar hala beceremediler 1 haftadir. 1 sene ara vericem mecburen seneye tekrar doneriz uygun olursa fiyatlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Çavuş

Zaten yılda en az bir defa numara taşımak gerekiyor. Hem telsizden kurtulunur. Hem de avantajlı paketlerden yararlanılır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
6 yıl
Yüzbaşı

Bu yüzden geçen gün turkcelle taşıdım hattı. Bu sabah da geri turktelekoma taşıcam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Teğmen

Arama ekranından *124# arama tuşuna basın gelen ekrandan 3 e sonra 2 ye basarsanız taahhüt,ceza vs. bilgisi sms le gelecektir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Yarbay

Ben de ailece 6gb tarifesindeyim taahhüdüm temmuz da bitiyor, aramadılar ben aradım.. üslüp aynen taşırsanız taşıyın numaranızı oldu.. hem de 5 hat olmasına rağmen.. 15 gb'lık ailece tarifesine geçmek içinse çok yüksek ücret istiyorlar.. Ne yapacağım bilemedim.



M
6 yıl
Yüzbaşı

turktelekomu kullanan kesim fiyatlari icin kullaniyor fyatlari yuksek tutarsa batar benim temennim ondan yana en azindan baskasi alsin bu turktelekomu cekimi duzeltsin turktelekoma gectim hat full gozukuyor cekmiyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Binbaşı

Çaresi faturasız hat kullanıp avantajlı gördüğünüz diğer operatörlere taşımak



C
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Az önce arayıp iptal ettirdim 73 liraya çıkan yeni yıl 6gb tarifemi Saniyeli HepsiBir Tarifesi ile değiştirdiler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.