Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
647
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XBox Klavye & Mouse Desteği
D
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Gündeme düşen haberlerden biri de bu. Microsoft - razer işbirliği ve önümüzdeki dönemde yani sonbahar- kış güncellemesiyle geleceği yönünde. Aynı zamanda uygulamanın güncellenmesiyle XIM gibi yasal olmayan şekilde klavye mouse kullanımının tespit edileceği ve engelleneceği söylenmiş. Rekabetçi multiplayer oyunlarda Klavye- mouse kullanıcılarının filtrelenip haksız rekabetin önüne geçileceği yani gamepad kullananlar kendi aralarında , klavye mouse kullananların kendi aralarında oynaması planlanıyormuş. İnternette dolaşan bu konudaki Birçok Xbox haberi, yukarıda yazdığım gibi mişli-muşlu şekilde. Konsolda klavye & mouse kullanımıyla ve Microsoft un bu yöndeki eğilimiyle ilgili düşünceleriniz nelerdir?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dioksan -- 27 Haziran 2018; 18:36:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Yüzbaşı

Kaynak?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı

Ben yeni aldım Xbox konsolumu hevesle BF1 oynayım dedim aman Allah'ım işkence... Gamepad bana göre değil ya gelse muhteşem olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Moderatör

söylentiler iyiymiş bence
ayırmaları çok iyi olmuş, böylece eleştiri alamaz
sadece razer derse olmaz o iş ama
ayrıca ben ilk aldığımda mouseı çok aradım ama alışınca çok daha iyi bence, klavye mouse çöp gibi duruyor gözümde şuan



Y
6 yıl
Yüzbaşı

bencede bir zahmet ayırsınlar.gamepad kullanan ile klavye+mouse kullanan aynı oyunda olması çok saçma olurdu.hatta şahsi fikrim bu klavye mouse işinin konsolda hiç olmaması!



O
6 yıl
Teğmen

Yakın zamanda geleceği ciddi şekilde konuşuluyor. Bir çok sitede haber olmuş durumda. Fps hatta strateji oyunları çok daha zevkli hale gelecek.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 yıl
Yüzbaşı

sadece razer'da çalışmaz ama harddiskte olduğu gibi xbox onaylı klavye mouse markaları olur



D
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sadece örnek olsun diye " razer & microsoft " . Askerde olduğumdan dolayı ara ara internete giriş yapabiliyorum . $22 kalmış mı ? :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.