Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1863
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DGS Kazandım İlk Yılım Bitti Bundan Sonra Nasıl Bir Yol İzlemeliyim Hayatta ?
Ş
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhabalar, önlisansının ilk yılını ege üniversitesinde ikinci yılını istanbul gelişimde okuyup bitiren ardından dgs ile beslenme ve diyetetik bölümü kazanmış bir öğrenciyim, sağlık çok kritik ve hataya yer verilmeyen bir alan olsa da çok şükür tüm derslerimi atlatıyorum anlıyorum hatta grubumuz var çok güzel bir ilişki içindeyiz, diyet yazmayı ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum belli bir matematiğiniz ve mantığınız varsa değişimleri biliyorsanız hastalıkları da hesaba katarak bir şekilde yapıyorsunuz ki yaz okulunda devam eden derslerime de çalışıyorum ve okulum bu yıl bitecek, geriye sadece staj kalacak ve eğitim hayatımın büyük kısmını tamamlayacağım benim merak ettiğim ise nasıl devam ettirmem gerektiği tabiki böyle bir soru forumda sorulmaz kararı alacak ve hayatımı yönlendirecek kişi benim ama ben özellikle tecrübelerini merak ediyorum bu konuda insanların

21 Yaşındayım

Sizce nasıl devam etmeli ?

-Askerlik (6 ay ya da 12 ay astek bedelli çıkacağını sanmıyorum)
-Yüksek Lisans (Uzman olmak iyidir ama 22 yaşından sonra hala sınav çalışmak arkadaşlarınıza gülerek silgi kalem fırlatmak yetişkin insanlar için düşündürüyor.)
-Evlilik (Yani aday olmasa da aslında vardı gerçi var ya bilmiyorum )

Fikirleriniz nedir ?



S
6 yıl
Çavuş

Hocam yaşım 19 bu sene ön lisansa başlayacağım 5 sene süreceğini zannediyorum toplamda. Yazılım veya bilgisayar mühendisliği tercih edeceğim DGS'de.
2+3 Şeklinde yani. Bunun yanında 2 yıl yüksek lisans var etti mi 7 sene Yaş 19 26-27 yaş arasında yüksek lisansı da bitirmiş olacağım.
Yüksek lisans yapın evlilik askerlik sonra da gelir



J
6 yıl
Teğmen

21 yaşındayım ben 2017 senesinde makineyi kazandim kac sene okucam belli değil uzmanlık daima iyidir askerliği sonra yaparsın.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.