Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
300-400 TL BÜTÇELİ VDSL2 MODEM TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR
K
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar

Ttnet altyapısında Vodafone.Net kullanıyorum (1 ay sonra netspeed yada milenicoom'a geçeceğim) 2 gün önce yıldırım düşmesinden kaynaklı modemin arızalandığı söylendi bu yüzden ;

-vdsl2 / fiber / 802.11ac / Gigabit ethernet portu gibi özelliklere sahip modem router arayışındayım. Bütçe 300-400 TL arası , ileriye dönük stabil çalışan sorun kopma gibi problemler çıkartmayan bir cihaz arıyorum.

tecrübelerinizden faydalanmak istedim , yorumunuzu eksik etmeyin lütfen.

Not: Şöyle bir ürün buldum aradığım özellikler bulunan (Asus AC750 Dual Band Kablosuz ADSL/VDSL Router Modem) ancak Asus 'un kendi sitesinde bile Gigabit ethernet portuna sahiptir diye birşey belirtilmemiş. Ancak bu webdenal sitesinde "Ethernet LAN arabirim türü Gigabit Ethernet" yazıyor.

Kullanan Var mıdır bu ürünü ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 20 Haziran 2018; 21:54:39 >

E
6 yıl
Yarbay

Gigabit ethernet portu istemenin sebebi nedir ? VDSL bağlantı hızın nekadar ?



A
6 yıl
Binbaşı

Modem+Router combosu yapmanız sizin için en iyisi TD 9970 V3 modemi alıp yanına bu routeri alabilirsiniz isterseniz Custom Firmware kurup daha iyi verim alabilirsiniz Fimrware olarak AdvancedTomatoyu öneririm

https://www.amazon.com/gp/product/B075GYWPCJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2L5ZNQ7MRVUTW&psc=1



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.