Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1695
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Digiturkplay iptal etme(Ligler bitmesine rağmen para çekiyor)
P
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Süper lig bitmesine rağmen 2 aydır kartımdan para çekiyorlar hesabım bölümünde pakette gözükmüyor baska bir kart eklemiştim unutup ona para yatırdım az önce gene 1 ay üyelik yeniledi nasıl iptal ederim parayı geri alma şansı yok biliyorum da.Müşteri hizmetlerini aradım iptal ettim dedi ama gene çeker güvenemiyorum.Normal digiturk gibi bu da faxla vs iptal oluyor mu sanal kart gireceğim bu sefer bir tanıdıktan isteyip nolur nolmaz

Siz siz olun paket felan almayın bunlardan bir seferlik bile olsa.Paket alıyorsun 1 aylık diye sonra iptal de edemiyorsun paketlerimde gözükmüyor ve para çekiyorlar ne kadar koparsak kar hesabı diye tonlarca şikayet var son 2 ayda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 15 Haziran 2018; 10:23:1 >

E
6 yıl
Onbaşı

Hocam selamlar,

Aynı durum bende de söz konusu, geçen ay iptal ettirdiğim ve iptal mesajı almama rağmen 99TL karşılığı paket ücreti olarak yeniden çekmişler. Sanırım o sınırlı sezon sonuna kadar sürecek zannettiğimiz pakette o çok meşhur "taahhüt" var. Sitelerinde sadece mesafeli satış sözleşmesine ulaşabiliyorum. Ne paketi görüyorum ne de kart bilgilerimi kaldırabiliyorum. Kullanmadığım bir hesap kartı bilgileri ile güncelledim, bakalım ne olacak.



P
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ben de çareyi sanal kart girmekle buldum telefonda iptal ettik dedi ama güven olmaz 2 ay boşa para ödedik geri dönüşü yok malesef



E
6 yıl
Onbaşı

Haklı olanın hakkını aramasının bile aylar süreceğini bildikleri için, o sözleşmeleri kendi çıkarları doğrultusunda dolduruyorlar malesef. Bize düşen her ay tüm ekstreleri dikkatlice incelemek oluyor ancak..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.