Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
512
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple şarj adaptörü problemi
D
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba,

Iphone 7 telefonumu İngiltere'den aldığım için malum içinden çıkan şarj adaptörü priz açısından uyumsuzdu, bir süre 3 pin / 2 pin dönüştürücü ile kullandıktan sonra Türkiye'den bir şarj adaptörü almaya karar verdim. Morhipo sitesinde fiyat uygun olduğu için "orijinal" Apple şarj adaptörünü satın aldım. ( MD813ZM/A )

Cihazı yeni şarj adaptörü ile şarj ederken dokunmatikte problem yaşamaya başladım. Ekranı kaydırırken takılma, bir programa tıklamadığım halde kaydırırken bir uygulamaya tıklayıp açma vs. gibi şeyler olmaya başladı. Çeşitli kablolar ile denedim (3 farklı Apple orijinal kablosu, spigen kablo, blitzwolf kablo...). Şarj adaptörünü servise nereye verebilirim? Adaptörün orijinal olmama ihtimali var mıdır? (genellikle orijinallik kontrolü için kablonun girdiği yerde bir numara yazıyor olması gerekiyor, o numara var.)

Şarj adaptörünü servise nereye verebilirim? Kutusunu vs. attım maalesef morhipo faturası duruyor. Apple Store'da bakarlar mı?



B
6 yıl
Yarbay

Ürünün seri numarası orjinal olup olmadığını gösterebilir. Kutusuz götürseniz de bakarlar faturası yanınızda olsun eğer apple’ın ürünüyse bakmak zorundalar bahane bulmalarına fırsat vermeyin 😄



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
6 yıl
Yarbay

Apple disinda orijinal apple urununu satan yer yoktur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.