Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1207
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Giulietta lastik önerisi
E
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, 2015 model 45 binde araba sıfır lastikler duruyor şu an hala. Bu 45 binin yaklaşık 10 bini kış lastiğiyle yapıldı tabi.

Bana lastikler için hep erken değiştirme dediler ancak araba en iyi yapması gereken şeyi yapmıyor . Çok önden kayma hissediyorum eskisi gibi değil araç.100 le hızlanarak girdiğim yere 80 le korkarak girer oldum.
Merak ettiğim ben çok trafiğe girmeyip 100ün üstünde gidiyorum diye mi erken bitti bu lastik yanlış yaptığım ne var acaba ?

Üzerinde aracın şu an bridgestone turanza var. Sürüş zevki arabanın en güzel yanıydı o azaldı değiştirmek istiyorum . Ne önerirsiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yüzbaşı

ben yazlıkta csc5 kullanıyorum kıslık nokian d4. continental iyi lastik de forumdakiler harita olayından dolayı onermezler heralde. alternatif olarak test etmedigim eagle asymmetric var alfa forumda cok tutuluyor hatta daha iyi deniyor. virajlara 80le 100le giriyorsanız lastigin bitmesi normal kac km kullanılmıs olursa olsun. pistte lastik bitirenler var.



E
6 yıl
Yüzbaşı

Pirelli P Zero oneririm, bende de giulietta var ve goodyear assy f3 aldim, cok memnun degilim.Michelin pilot sport kullananlarda memnun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Yarbay

Continental premium contact 5 iyidir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 yıl
Yarbay

Ülkemizde lastik ömrü genellikle diş derinliği ile ölçülüyor, sizin dediğinize bakılırsa diş derinliği yetse bile lastiklerin kullanım ömrü dolmuş.

Benim de Insignia’m da dişleri oldukça derin Michelin vardı ancak aynı sizde olduğu gibi tutuş oldukça azalmışt, Asymmetric almış çok memnun kalmıştım.



Goodyear ın Asymmetric leri hem kullanım keyfi hem konfor hem de rakiplerine oranla uygun fiyatıyla iyi bir seçim olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.