Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
593
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI Garanti
E
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

26/04/2018 tarihinde hepsiburada'dan (satıcı da hepsiburada) MSI GeForce GTX 1080 AERO 8G OC aldım. Ürün elime ulaşınca MSI'ın sitesinden fatura tarihi olan 26/04/2018 olarak kaydettim ancak seri numarasını Penta'dan sorgulatınca garanti başlangıç tarihi 05/04/2018 yazıyor. Ürün acaba daha önce satılıp iade mi edilmiş?



B
6 yıl
Binbaşı

Bana kalırsa evet. Garantisi daha önce açılmış gözüküyor kesinlikle iade et.



İ
6 yıl
Yarbay

allah kimseyi msi'nin garanti servisi(servispoint) ile terbiye etmesin ve oralara düşürmesin.



A
6 yıl
Binbaşı

İade edin aero almayın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yarbay

Penta gibi distribütörlerin sitelerinde yazan garanti başlangıç tarihi ürünün ithalat tarihidir. Yazan tarihin iadeyle vs. ilgisi yok.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Binbaşı

3 Haziran 2014 CUMA
Resmî Gazete
Sayı : 29029

YÖNETMELİK

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından:

GARANTİ BELGESİ YÖNETMELİĞİ

Garanti süresi

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.


Kanuna göre ürünü teslim aldığınız tarih ile başlar. Ki zaten aldığımız her üründe biz de bunu deneyimledik zaten. Bu durumu aldığınız yer ile görüşün. Eğer ki kuşkunuz varsa (ki olmalı da) iade etmeniz yararınıza olur diye düşünüyorum. İthalat tarihi baz alınıyorsa da kanunda böyle bir ayrım göremedim ben.

Kaynak - Garanti Belgesi Düzenleme ile ilgili bilgi almak için :http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.19782&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=garanti



E
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Çok sağolun, içimde kuşku kaldı. Gerçi ürünün statik poşeti hiç açılmamış gibi duruyordu, çünkü yapışkan bant bir defa açıldımı bir daha düzgün bir şekilde poşete yapışmıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.