Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Araçta Tam Sinüs Inverter önerisi
W
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba

Cihazların sağlığı için inverterin tam sinüs olması gerektiğini öğrendim. Adetli olarak alacağımdan ve sonradan tekrar tekrar araştırmak istemediğimden bir seferde tam gözünden vurmak istiyorum.

Yaklaşık 300 W lık 12v çakmaklıktan enerji alan tam sinüs 220 v üreten kaliteli bir inverter istiyorum. Daha önce aldığım Belkin marka (AC Anywhere 300w) inverterda hiç sorun yaşamadım. Sanırım 55 adette "0" sorun. Fakat artık Türkiyeye gelmiyor. Alternatif bir ürün bulmak istiyorum.

İlla Tam sinüs mü? Laptop, Printer (Kartuşlu) ve Sürekli Telefon şarj olacak. Olmasa da çalışır ama donanımların sağlığı için söylüyorum.

İnternette aradığımda karşıma çıkanlar adını hiç duymadığım markalar. Muhtemel çinden getirilip satılanlar. Aslında inverter yapmak zor iş değil Türkiyem de de üretenler vardır. Yarın bozulunca arkasında durmayan firma istemiyorum. Her firma hep arkasında durduğunu iddia eder ama bunu ancak tecrübeli yaşamış adamlar daha iyi bilir.

Elbette F/P ürünü arıyorum.

Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.