Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2177
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cane Corso Sahipliği
M
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Cane corso doğal tür müdür yoksa sonradan başka türlerle çifleştirilip ortaya çıkan bir tür mü? Yavrudan beslemek mi iyi olur yoksa yetişkinken sahiplenmekmi? Saldırgan ve güçlü bir köpek olarak duydum. İlk kez sahiplenecek bakıcıya neler tavsiye edersiniz? Avlanmalarda yardımcı olabilirmi? < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

V
6 yıl
Çavuş

Pitbull kırması gibi duruyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Çavuş

Safkan bir ırktır, yavrudan almanız daha doğru olacaktır, ilk kez köpek bakacaksanız tavsiye etmem çünkü baskın bir ırktır. Av köpeği değildir, ama yurt dışında boğa ve domuz dövüşlerinde yıllarca kullanıldı halen kullanılıyor. Yani domuz avına çıkıyorsanız iyi bir av köpeği olabilir, ama saldırganlığı daha küçük hayvanlar için sıkıntı yaratacaktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Er

Bende var 1 yaşına girdi şu an. Asabi yetiştirirsen başına iş alırsın benden söylemesi. Öyle bir hataya şakın düşme köpeği tutamıyorsun çünkü. Benim kpsğim sakindir, ilk başta uyarı çeker(hırlar) sabrı çok zorlanırsa saldırıya geçer o da çok nadir. Bildiğim asabi cane corsolar var sahibi çok pişman öyle yetiştirdiğine çünkü bu hayvanalr 60 kiloyu buluyor ve istediği her an seni sürüklüyor. Çok akıllı hayvanlardır, komut öğretmekte zorlanmazsın ama liderlik ruhları çok güçlü. İlk kez köpek bakacaksan sakın ama sakın alma. Safkan (pitbull vs gibi labavotuar ortamında ürememiş ) tamamen safkan bir ırk olduğu için hemen hastalanıyor ve iyileşmesi zor oluyor. Bu köpeği alacağım dersen 1. Safkan bir cane corso 6000 tl sen başlar ki dolar üzerinden fiyatlardırırlır. 2. Çok iyi mamalarla beslemen lazım çünkü kalça çıkıldığı riski çok yüksek. Bu bahsettiğim mamaların da 12 kilosu 440 tl min. + kalça çıkıklıpını önlemek için vitamin takviyesi şart. Benimkinin de fotoğrafını bırakayım

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Er

Farklı ırklarla karışmamış tek cins cane corsodur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Vosvareto9013
T
6 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Muratkyaa

Farklı ırklarla karışmamış tek cins cane corsodur
her köpeğin atası kurttur, yani karışmamış diye bir olay yok. ayrıca safkan köpekler asırlardır, başka ırklarla karışmamış köpeklerdir, rottweiler vb.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.