Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TABLETE FARKLI LCD TAKMAK MÜMKÜN MÜ?
A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba

Elimde kızımın kullandığı 8'' bir tablet var yada vardı diyelim malesef ekranını kırdı.Lcd için nerdeyse yeni tablet bedeli istediklerinden değmeyeceğine karar verdim.
Yine elimde yıllar önce aldığım güncelliğini yitirmiş her fonksiyonu ile çalışan 9.7'' ekrana sahip başka bir tablet daha var.Ekranı kırık olan tabletin anakartı güncel bu kartı 9.7'' lik ekrana bağlamanın bir yolu var mı?

Soketler doğal olarak birbirinden farklı herhangi bir ara aparat yada kabloda yapılacak bir mod mümkünmü merak ediyorum.

selamlar.



D
6 yıl
Yarbay

benzer bir problem bende de vardı. en basit çözümü, pil ile tablet arasındaki bağlantıyı kesip, soket taktım. tableti pili şarj etmek için kullanırken, pilin kendisi ise elektronik devreler için batarya görevi görüyor. senin düşündüğü şey için, ileri seviye bilgi gerekiyor. çünkü firmalar ürünlerini başka modeller ile uyumlu olarak üretmiyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.