Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1132
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Note 3 Neo Bildirim Sorunu
M
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Başlıkta bahsettiğim cihazda yüklü olan bir kaç uygulama var çok fazla kurulu bir uygulama yok. Whatsapp Business ve benzeri uygulumalar kurulu. Cihazı şirket telefonu olarak kullanıyorum. Cihazı aldığımda stock rom Android 4.4.2 vardı üzerinde. Ben de kısa bir araştırma sonucu bu telefona sadece Rusya'da yayınlanmış olan Android 5 stock rom'unu kurdum. (Temiz kurulum yapmadım var olan dosyalarımın üzerine yaptım sorun olmadı.) Fakat örneğin Whatsapp'a 15-20 dk girmezsem oradan isterse bana 1000 kişi mesaj atsın ben girmeden göremiyorum.
Bana bildirim gelmediği gibi bana mesaj gönderenler de tek tik kalıyor. Bağlantı kısıtlamayla alakalı bir durum sanıyorum. Bu başına gelmiş ve bu durumu çözmüş arkadaşlar varsa ACİL yardımlarını talep ediyorum.

Bu arada Samsung deneyimim çok eskiye dayanır. Uzun yıllardır kişisel olarak iPhone kullanıyorum. Sırf şirket telefonu diye uğraşıyorum. Gerçekten her zaman pişmanlık şu cihaz
(Samsung Fanlar'ı biliyorum yeni cihazlar daha güzel )



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.