Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ortak İnternette Benim İnternetim Daha Yavaş
A
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar internetimi paylaşımlı kullanıyorum. Modem markam ve modelim Tp Link-TDW8960N.Arkadaşım kablo ile bağlanıyor.Ben ise evimde kablo kullanmıyorum.Kendi kablosuna dağıtıcı takıp evine Wi-Fi yaymaya başladı.Aynı internetten o kendi evinden kendine aldığı dağıtıcının Wi-Fisinden ben ise ana modemin Wirelessından bağlanıyorum.Fakat aynı oyunda o 12 ping alırken ben 90 ping alıyorum başka bir oyunda o 55 ping alırken ben 110 ping alıyorum.Lütfen yardım edin bıktım artık bu işten.
Hayır yani kaç metre kablo var arada bir de dağıtıcı takıp evdeki tüm telefonları bağlıyor.Aynı şekilde bende yapıyorum Fakat nasıl oluyorda onunki daha hızlı oluyor anlamıyorum



B
6 yıl
Yarbay

modeme yakın, yada kablolu baglantısını kablosuza ceviriyor, tavsiye ortaklık yaş iş ya bu düzene razı olacak yada kendi internetini alıp keyfine bakacaksın



T
6 yıl
Yarbay

ALSancakTr Merhaba,

Ürün ile ilgili yaşamış olduğunuz teknik problem ile ilgili olarak support.tr@tp-link.com mail adresimize ürünün model numarasını, seri numarasını ve yaşamış olduğunuz problemi açıklayıcı bir şekilde iletebilirseniz, hızlı bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,



A
6 yıl
Yarbay

AZ ye net al



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.