Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
609
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LPG ustalarım bi bakarmısınız?
D
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar şubat 26'da nissan almera aldım. 70bin km. Tekna donanım. 2005 model. Hiç lpg takılmamış. Arabayı aldığımda rölanti düşüp yükselme problemi vardı. Gaz kelebeği temizlendi. Düzelmeyince maf sensörü degisti. Sensör değişmeden önce Akl marka lpg kiti taktırdım. Rölanti problemim çözüldü. Anck soyle bir problem var. Araba lpg ile biniyorum. Araci akşam stop ettim. Sabah çalıştırdığımda marş alıyor. Ancak sanki yakıt veya hava gelmiyormuş gibi araba sarsinti yapıyor. Doğal olarak rölanti düşüyor. Pot pot gibi bi ses çıkıyor. Biraz yürüdükten sonra düzeliyor. Ancak bazen ışıklara yaklaşırken debriyaja bastığımda araç stop ediyor. Ben hep motor aksamiyla alakalı olduğunu düşünmüştüm ama lpgden de olabilceğini araştırıp buldum.
Lpg ustasına sorunumdan bahsettigimde sorunun kesinliklr lpg ile alakalı olmadığını söylüyorlar doğal olarak. 2 defa fakir karışım nedeniyle arıza lambası yaktı. Oksijen sensörünün bozuk olabileceğini filan söyleyince ustaya güvenim kalmadı. Regülatör, enjektör, beyin veya nebileyim montaj hatası olabilirmi?
Bi akıl verin. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Edit: 2 gündür benzinle biniyorum. 1 haftaya uzatacağım. Araba daha rahat çalışıyor stop etme problemi olmadi şimdilik . Ama bakalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 18 Nisan 2018; 18:31:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.