Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1675
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vurup Kaçtı, ne yapmalı?
O
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Bugün bir kazaya karıştım. Kırmızı araç benim. Işıkta bekledik, yeşil yanması ile ikimizde sağa dönüş yaptık. Soldaki mavi kamyonet önüme doğru kırarak dönmeye çalıştı. Kasası ile ön farımı ve tamponuma sürterek devam etti. Durdu, tutanak tutalım dedim; işim var benim dedi gitti. Polis çağırdım, gelip kaza tespit tutanağı tuttular. O şahsada kaza yerini terk ettiği için ceza kestiler. Ayrıca kazanın olduğu yerdeki dükkandan kaza görüntüsünü de aldılar. İstedim vermediler, siz şikayetçi olun biz savcılığa veririz dediler. Polis pazartesi günü emniyetten kaza tespit tutanağını alabilirsin dedi. Eleman kaçarken resmini çektim. Plakasından sigorta bilgilerini de bulup tutanağa yazdı polis. Bir kaç sorum var.

1- Ben bu işi mahkemeye taşımadan şahsın sigortasından aracımı yaptırabilir miyim?
2- Mahkemeye taşımamak benim için aleyhte bir sonuç doğurabilir mi?
3- Aracı onun sigortasından yaptırırken kendi kaskomdan ikame araç isteyebilir miyim? < Resime gitmek için tıklayın >



C
6 yıl
Yarbay

Araç hemen kendi kaskonuzdan yapılır, kaskonuz kiralık araç verir. Kiralık araç 1 haftalık olur normal kaskolarda. Araç yapımı uzarsa araba kiralarsınız karşıdan söke söke tazmin edersiniz. Geçmiş olsun. Alkollü müydü ot mu içti kim bilir? Başına biiey gelmeyecek tabi kaçar gider



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*
6 yıl
Yüzbaşı

Onun sigortası, muayenesi olsaydı zaten kaçmazdı.. Aynı durum benim başıma gelmişti. Polise tutanak tutturup karakola şikayetçi oldum. Adama bir şekilde ulaşmışlar polis adam sizi arayacak dedi adam aradı konuştuk hasarı karsılayacağını söyledi. Ben şikayeti geri almadım parayı almadan. Adam Biraz para yolladı sonra adamı hergün aradım açmadı vs vs kalan parayı almak için adama sağlam bi mesaj attım sonra dönüş yaptı parayı verecem ne kadar yordun bizi vs saçma salak konuştu. Telefonda buna iyi bi giydirdim kalan parayı ertesi gün yolladı. Sonra dedimki karakola gideyim birde savcılığa mahkemeye düşmesin. Karakola gittiğimde polisler dosyayı savcılığa yolladığını söyledi dediler adliyeye git. Atladım adliyeye gittim. Üst kata çık alt kata in bi aşa bi yukarı bilgi alacağım bi yere girdim. Ordaki bayan malesef beyfendi savcı dosyanıza takipsizlik kararı vermiş dedi. O an gülmeye başladım. Bayana dedimki devlet savcı bizi kaale almamış. Neyse ben zaten dosyadan vazgeçecektim dedim çıktım. Eğer ben bana çarpanın peşine düşüp parayı almasam, madur olacaktım. Adamı mahkeme diye korkutuyordum. Adam savcının takipsizlik kararını bilse para bile yollamazdı bana. Diyeceğim o ki herseye hazırlıklı ol. Bu ülkede hak hukuk adalet garibana işlemez. Geçmiş olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aslında sigortası varmış, plakadan sigorta bilgilerini alıp tutanağa yazdı polis. Araç şirket aracı; çarpan şirket çalışanı sanırım. Burak beyin söylediği gibi halledeceğim sanırım. Pazartesi servise gideyim, experden gerekli bilgiyi de alıp şikayetçi olabilirim. Aslında bu tarz medeniyetsiz insanların yanına kâr kalmaması için şikayetçi olunmalı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.