Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
739
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netmaster Modem ve TP Link TD-W8961N
D
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi günler arkadaşlar. Benin uydunet modem için Tp link w8961 N router aldım. İçeride çekmiyor. Kimse yardım etmedi. Buraya danışayım dedim. Şimdi bunu yanlış mı almışım. Doğruysa kurulumu nasıl olacak?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

Modem güncellemesi saglayin ayrica kaç metre karelik evdesin ve hangi odada cekmiyo mesafesi kaç metre..?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

250. O yüzden çekmiyor sanırım. Ama amacım zaten dağıtmak bir ara ortaya aldık o zaman da her yerde cekiyodu ve yavastı. Kendi gelen teknik servisi bile itiraf etmişti kurarken çekmeyebilir yavaş çeker diye. Uydunet modemleri sorunlu galiba biraz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denoboicreamer -- 3 Mart 2018; 16:50:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Yarbay

denoboicreamer Merhabba,

Sinyal arttırma işlemi için bu cihazımızı pek önermiyoruz fakat cihazı ana modemden kablo çekerek menzil arttırmanız mümkündür.
https://www.youtube.com/watch?v=PRlHDz_pN_A linkte bulunan kurulum adımlarını takip ederek cihazı AP modunda kurabilirsiniz.Cihaz kurulumunu gerçekleştirirken daha sağlıklı bir kablosuz performans için cihaz ara yüzünde WPS fonksiyonunu kapatmanız ve kablosuz kanalı 2.4GHz için 1,6, veya 11 kanallarında birinde sabitlemenizi. Ayrıca cihazın bulunduğu yerde mikrodalga sinyaller yayan veya sinyal bozan farklı bir cihazın olmamasına (telsiz telefon, mikrodalga fırın, vb. diğer aygıtlar) dikkat ediniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.