Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2181
Tıklama
0
Öne Çıkarma
S8 Resmi garantili cihazda 4.5g ve VoLTE sorunu
K
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teknosa'dan Türkiye Samsung garantili s8 aldım. Ürünün garanti belgesinde, kutusunda, kapağında, imei kontrollerinde kısacası her şeyinde resmi garantili olduğu teyit ediliyor. Velakin Turkcell'de 4.5 ve VoLTE desteği almak istendiğinde cihazınız 4.5 destekleyen cihazlar listesinde gözükmüyor cevabı verildi. Turkcell uygulamasında ve HDSES mesajı gönderdiğimde de gelen cevap bu yönde.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Eşimin Türk Telekom hattını takıp onun Mobil uygulamasında baktığımda onda da telefon marka model kısmı boş gözüküyor ve desteklenen cihazlar arasında yer almadığı yazıyor. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp smart swich ile yeniden kurdum durum değişmedi. Samsung teknik destek ile görüştüğümde cihazın resmi garantili cihaz olduğunu teyit ettiler. Evet başka bir cihaza takıp bu servisleri aktif edebilirim biliyorum fakat bu desteklememe konusu kafamı karıştırdı. Servise göndermeli miyim sizce, daha 3 günlük telefon. Böyle bir durumda iade ya da değişim isteme durumumuz olabiliyor mu. Daha önce benzer bir durum yaşayan arkadaş var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

Iyi geceler.. öncelikle s8 ana konusuna sormalıydınız bu soruyu.. ayrı başlık açmanız gereksiz oldu.. sorunuza gelince; phone info samsung uygulamasını indirin.. csc kodu TÜR yazmıyorsa değiştirmeniz gerek..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam doğru söylüyorsunuz, orada da bahsettim lakin yoğun mesaj trafiğinde kaynamış olmalı. Bir arkadaş bütün s8 ler turkcell'de aynı sorunu yaşıyor demiş ama Telekomda da aynı sorun söz konusu. Bahsettiğiniz programda csc kodu Türkiye olarak görünüyor.



< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Yüzbaşı

Şu linke bakın derim;http://yesilcin.com/wifi-aramasi-menude-yok-t37089.20.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 27 Şubat 2018; 23:25:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @KaFKa
K
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Eyvallah hocam, lakin VoLTE benim cihazda etkinleştirilebiliyor, o ayara erişebiliyorum, o kısımda sorun yok. Ama operatör aktifleştirmiyor cihazınız listede görünmüyor diye. Bahsettiğiniz sayfayı inceledim. Yurtdışı olup csc tur olmayan cihazlarda için yönlendirme yapılmış. Yine de ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay

ben S8 i aldığımda 1.5 ay Turkcell ile VoLTE yi sorunsuz kullandım ama onu önceki telim S7 ile aktifleştirmiştim S8 ile bir işlem yapmamıştım daha sonra Türk Telekom a geçtim S8 ile bu seferde TT da HD+ ı aktifleştirdim TT de VoLTE yok malum hiç bir sıkıntı yaşamadım şu andada HD+ sıkıntısız çalışıyor sizin durum baya ilginç ve sinir bozucu bir durum,Samsung bu yüzden telefon değişimi yapmaz iş Oparatör de bitiyor sonuçta arızalı diye servise falanda vermeyin sakın yeni cihaz yazık olur en iyisi başka telefon ile VoLTE yi aktifleştirip öyle kullanmak..kolay gelsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.