Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
737
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yasaklanma Durumu
A
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

3-4 gün önce üyeye hakaretten dolayı hesabım yasaklanmıştı . Ancak her hangi bir kanıt neden belirtilmiyor ? Yasaklanma süreci boyunca " kime ne dedim ki ben " diye düşünüyoruz bu sefer . Yasaklama koyan arkadaştanda kanıt bekliyorum .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
6 yıl
Yarbay

A
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu Project Scorpio adlı arkadaştan dolayıymış . Bu konuya bakıpta bu arkadaşı anımsayanlar zaten anlayacaktır . Her 10 mesajının 6 sında insanlari aşağılayan , hakaret ve tahrik edici mesajlar atıp dururken bu arkadaş neden ceza almıyor acaba ? Pc oyunlari bölümünde Forza Horizon 3 konusundaki yazdiği mesajları şikayet ettim . Özellikle takip ettim sadece attiği mesajlar silindi ancak üye banlanmadı . Bu arkadaş önüne gelene bu yüzden mi hakaret ediyor , nasıl olsa banlanmıyorum rahatlığıyla . Biz gerekli cevabı veriyoruz sonra bizede tahrik edici mesaj yaziyor ona rağmen arkadaş ceza almıyor biz mi suçlu oluyoruz . Böyle bir şey mi var yahu . Belirttiğim gibi , bu elemanı konulardan hatırlayan arkadaşlarımızda bana hak verip insanlara yazdiği mesajları hatırlayacaktır . Bu sekilde devam edecekse sonra adminler kendilerine laf edilince alınıp yöneticilere hakaret cezası vermesin o zaman . Adaletsizlik yapıp sonrada yöneticilere hakaret etmişsin diyorlar . Allah allah niye hakaret ediyoruz yöneticilere acaba .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
6 yıl
Yarbay

şöyle ki eğer size edilen bir hakaret veya kural dışı bir durum varsa aynı şekilde karşılık verirseniz ilk kimin başlattığının bir önemi yok siz de ceza alırsınız.

üyeyi kontrol edelim inceleyelim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yok zaten ilk önce o başlattı bana niye ceza veriliyor gibisinden çocukça bir durum değil demek istediğim . Ama ben ceza alıyorsam bu üye de almalı . Adam önüne gelene hakaret ediyor şikayet ediyoruz özellikle takip ediyorum banlanmıyor .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @WISDOM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.