Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2267
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tüplü kartal alırken dikkat edilecekler
R
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar biliyorum bu Tofaş kazuletleri bir çoğunuzu irrite etmekte ama köy yerinde bir arkadaşımın gereksinimi üzerine sizden akıl alasım geldi. Ekonomik durum da biraz sıkıntılı. Hal böyle olunca haklı olarak "köy yerinde 30binlik pejo mu parçalayalım" diyor. Adam 50sine doğru gitmekte. Yani -18 kopiller gibi bağcılarda sokak arasında yanlayıp da aracın g*tünü şöfer mahallinin yanına getirip birlikte tavla atmak gibi bir derdi yok. Ekonomik olsun, ucuz olsun, maddi olarak yormasın vs vs. Biz de yıllarca şayin doğan falan kullandık ama aradan geçti 25 yıl, geride kaldık tofaş(K) teknolojisinin.

Bu zıkkımı alırken nelere dikkat etmek gerekir, neresine nası bakılır fikri olan var mı?

Teşekkürler.



D
6 yıl
Yüzbaşı

cok curur kus serisi, bundan dolayi kaporta ve ozellikle taban saci ve saseye iyi baktirin. bular disinda motor uflemiyorsa, diferansiyelde ses yoksa alin.



M
6 yıl
Yarbay

Motorları bakımsızken hararet sever. Yağ yakma, conta yanığı, aşırı üfleme gibi problemleri var mı kontrol ettirin.

Diferansiyelde ötme, şanzımanda vitesler arasında geçişlerde cırtlama, herhangi bir vitesteyken vitesten atmaya meyil var mı bakın.

Şaside kaynak var mı, alt sacında veya kapı-bagaj bağlantılarında pas var mı baktırın.

Yoksa zaten pek bir derdi de kalmamış oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
6 yıl
Binbaşı

Herşeyden önce şehir içi 50 60 kuruşa yakın yakıt tüketimi olacaktır. Arkadaşınız buna göğüs gerebilecekse alsın. Bana sorarsanız Toros, Broadway falan bakın derim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Yarbay

Bende sw Toros alın bende Toros var altı yüksek baya memnunum LPG li 30 liraya 10 litre gaza 75 km gidiyo şehir içi kaporta da çürük olmasın bide bi motorcuya baktırın alın ama benim önerim 2-3 bin lira fazla verip bakımlı temiz bi araba alın yoksa sanayiden çıkmaz bizim arabalar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çok çok teşekkürler, ayrıca cevap veren diğer arkadaşlara da teşekkürler. Lpg'li ve köyde orda burda eşek niyetine kullanılacağı için öyle pahalı bi şeye yönelemiyor, tabi ekonomik sebepler de var. Toros ben de düşündüm ama fiyatları baya kallavi, bir de belli bi yaştan sonra aks laleleri ile uğraşmak dert, olmadı aks değiştir, bissürü masraf (ilk arabamdı, ordan hatırlıyorum) Ama düşünülür tabi SW reno12




Bu mesajda bahsedilenler: @msansertekin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.