Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2076
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu sanal para işini...
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Nvidia/Amd oturup bu işi beraber planlamış olmasın. Bunlar firmalara da yalandan kardeşim satmayın şu kartları madencilere diyorlar ama sanki madencilere de fabrika kapısından kamyonla satıyorlar gibi geliyor bana. Çünkü adamlar devasa tesisler kurmuş dağın başına bu adamlar bizim vatan vs. yerlerden tek tek fatura ile aldığımız gibi almıyorlardır kartları kim uğraşacak o kadar işle. Ben bir defada 10000 adet rx 480 alacağım diyelim hiç uğraşmam fabrika müdürünün elinden alırdım. Bu ekran kartı işi cidden bana çok şüpheli gelmeye başladı. Tamam 10 tane gtx 1080ti alacak değilim lazım da değil bu madencilik zımbırtısıyla da işim yok ama bu piyasanın son durumu içler acısı adam i7 8700k sistem kuruyor üst düzey ekran kartı yok. Daha bu durum ne kadar sürecek belli değil oyunların %90 ını ps4 te oynuyorum ama yeni sistem kuracak olsam kart yok. Olan da uçmuş vaziyette.

Millet madencilere bela oluyor da asıl nvidia amd nin Allah belasını versin ya açıklama yapın bundan sonra çıkaracağımız hiçbir kartta oyun oynayamayacaksınız sadece maden işi için kart üreteceğiz deyin millette sizden ümidi kessin gtx 2000 serisi ve sonrası oyun açmasın sanal para kazsın bu nedir arkadaş 700$ lık 1080ti 1400$ olmuş. Gtx 2080 çıksa 1200$ dan başlar herhalde. Kızdığım nokta şu 1 tl lik domatesi 10 tl ye satmaya çalışıyorlar. Milleti saf sanıyorlar. Satan zaten durumdan memnun ama bu piyasayı da bu 2 firma oluşturdu gibi geliyor bana. Çoğu insan ortadoğudaki savaşları abd nin çıkardığını zanneder aslında hepi topu 10 tane silah firmasının kararıdır. Gelen abd başkanı başkan olursam dediğinizi yaparım der onlar da onu başkan yapar sonra savaş çıkar sonra da silahlar satılır.

Bu maden işi de böyle gibi sanki. baktılar maden işi grafik kartı için iyi bir yol oraya yoğunlaştılar işlemcinin maden için hiçbir anlamı yok iken grafik kartının işlemcisi neden ön plana çıktı bilerek o algoritmayı daha hızlı çözen uygun işlemcileri grafik kartlarına entegre ettiler. Komplo teorilerini pek sevmem ama bana bu iş çok şüpheli geliyor. Ülkelerin merkez bankaları bu paraları kabul etmiş değil ama hala müthiş bir üretim var. Hergün başka bir para değer kazanıyor her gün yeni bir sistem kuruyorlar ama karşılığı yok. Olmayan birşeye bu yatırım neden yapılıyor. Ben bunu biraz da belki 10 yıl önce izlediğim street fighter sinema filmine benzetiyorum oyunu bilen bilir. İşte bison kötü adam dünyayı ele geçirmek istiyor kral falan olacak sanırım sagat tı onlarla anlaşıyor dünya kadar yeri işgal ediyorlar herşey ele geçirilmek üzere sagat geliyor lan bison bizim paralar nerede diyor o da adamlarına getirin paraları diyor sandıklarla paralar geliyor bir açıyorlar pembe renk üzerinde bison ın resmi olan sandıklarla para. sagat bu ne lan diyor bison doları diyor biz senle abd doları olarak anlaşmıştık diyor o da oğlum heryeri ele geçirince var ya 1 bison doları 100 abd dolarına eşit olacak çok zengin olacaksın diyor. sagat da hass... deyip iyiler in tarafına mı geçiyordu neydi sonuçta bison kaybetmişti bu sanal paralar da biraz bison doları gibi geliyor bana.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 7 Şubat 2018; 17:20:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
6 yıl
Yarbay

Firmalar oyuncuymuş madenciymiş bakmıyor. Sonuçta adam ürününü üretti parayı veren alır mantığıyla bakıyor ve kâr amacı güden tüm firmalar için bu böyle. Zamaninda oyun açmayan sadece madencilik yapan ekran kartlari çıkarıp oyuncu kitlesini rahatlatacaklardı yapmadılar. Adam şuan patlasa madencilik kartları satar çekilir piyasadan ama oyun oynatmayan sadece madenciliğe özel olan kart elinde patlar bu yüzden o iş tutmadı. Olan oyun oynamak için sistemini kurmaya çalışanlara oldu.
Şu dakika mining işi patlasa bitcoin 1 dolara düşse bile asla ekran karti alınmaz. Canı çıkan ekran kartlarina para verilmez ne zaman patlar elimizde o kartlar Allah bilir. Alınacaksa eğer ekran kartının karaborsa fiyatı değil de piyasaya tanıtılma fiyatından %30-40 fiyat düşmüş hali alınır. Yani gidip de ikinci el de 1500 liraya gtx 1060 filan alinmaz en baba verilecek para 800dür.
Kartı madencilikte kullanıp sadece oyun oynanıldı, iş yoğunluğundan satıyorum diyen yalancılar da olacak o yüzden ben şuan ps4 ile devam ederim ya da elimdeki sistem ile.

Madencilik patladıktan sonra çikan yeni seri kartı alirim.
Çünkü bu madenciler kartlar elinde patlamasın diye her türlü uçkağiti yapar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 5 Şubat 2018; 13:56:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

G
6 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Amerikan bankaları birer birer Bitcoin`i yasaklıyor





http://uzmanparam.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/amerikan-bankalari-birer-birer-bitcoini-yasakliyor/78000/78806/

inşallah bütün Dünya yasaklarda kurtuluruz artık.



I
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Amerikan bankaları birer birer Bitcoin`i yasaklıyor





http://uzmanparam.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/amerikan-bankalari-birer-birer-bitcoini-yasakliyor/78000/78806/

Yasaklama değil de kredi karti ile alima izin yok artik. Kredi karti ile nasıl bahis yapılamıyor kumar oynanamıyorsa bu da öyle.

Zaten bizi rezil duruma düşüren adamlar kredi karti kullanmıyor nakit paralari var basıyor alıyorlar istediklerini.

Ne diyeyim rezil oluyoruz umarim en kisa zamanda sonu gelir de adam akıllı pc oyunlarımızı ağız tadıyla oynarı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Binbaşı

Abi çok güzel yazmışsın da şu paragrafları ayırsaydın arada, gözlerim bozuldu okurken...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Telefondan yazınca fazla düzenli yazamıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hesperiush
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.