Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
544
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıcak Fırsatlarda Turkcell için Yazdığım Cevap DH Tarafından Kaldırıldı
D
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar;

📲 Turkcell ÜCRETSİZ Sağlayabileceğiniz Tüm Avantajlar (GB,Dk,TL) 📶 adlı konuda, @Lene adlı arkadaşa yazdığım mesaj sorgusuz sualsiz, bildirimsiz kaldırılmış. Mesaj içeriği hemen hemen şu şekildeydi;

quote:

http://haber.sol.org.tr/emek-sermaye/turkcellde-isler-boyle-yuruyor-ensar-vakfina-destek-serbest-ali-ismaile-yasak-205172https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/503931/Turkcell_den_aciklama__Sponsorluga_devam.html

Yukarıdaki sebepten ötürü yazdım Bir çok kişi, çevremdende tanık olduğum üzere bu sebeple Turkcell hattını iptal edip, hattını başka operatöre taşımıştı.


Mesaj farklılık taşıyabilir. Çünkü mesajın silindiği için hakkında şey göremiyorum. Ancak hemen hemen bu şekildeydi. @Lene adlı arkadaş da bu durumu doğrulayabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Konunun şu anki böyledir. @Lene'nin cevap verdiği mesaj boş olarak gözüküyor.

Ayrıca şunu da söylemek isterim: Bir konu hakkında görüş bildirmemiz yasaksa neden bu forumu kullanalım ki? Bu 'forum' sözcüğünün anlamına aykırıdır. Eğer forum kurallarına aykırı ise zaten bunu silerken bildirmeniz gerekmektedir.

Saygılarımla.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lene
S
6 yıl
Yarbay

sıcak fırsatlar, adı üstünde. siyaset meydanı değil. anladın mı?



1
6 yıl
Çavuş

Hangi mesajin silinmis anlamadim.





Konu disina muhabirim yazan eleman vardi



A habermis diyip dil cikaetan smiley atmistim o mesaji sildilerdi. Burda siyasi bisey de yoktu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.