Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
307
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG V10 F600L Wireless Problemi
C
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda arkadaşımdan LG V10'un yalnızca yurtdışında satılan modeli olan F600L model telefonunu aldım. Telefon da şöyle bir sıkıntı var; Evdeki wireless'a bağlandığım zaman çok ağır çalışıyor. İnternete girebilmem için modemin yakınında olmam gerekiyor. Acaba modem ile alâkalı bir durum mu yoksa bir tane menzil güçlendirici mi almam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



E
6 yıl
Er

Hello creA. There is an article on technobezz regarding this issue for the LG F600L model. Seems like there have been a lot of issue regarding the wifi in general with the F600L set. We had one in our office and we use certain different class of androids for QA purposes and at first it worked great but sometime while checking our assignment help website and it showed no connection at all suddenly. I can understand how you're feeling.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.