Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
920
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rc buggy / truggy tavsiye?
M
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar elektrikli 2.el şase ya da rtr arac almayi düşünüyorum, aslında kafamda hpi trophy truggy (1500) var ama onun genel parcalari ve elektronikler pek iyi degilmis. mesela ayni fiyata losi 8ight 2.0 buggy var. Yine 900'e mugen mbx6 şase, 700'e serpent 811be ve hpi vorza şaseler var. Tercihim hangi yönde olmali bilemedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 yıl
Yarbay

gearbeastde zd racing buggyleri var uygun fiyatli. Parca yine ordan ucuza yada aliexden alabilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Yüzbaşı

Buggy ve truggy sürüş dinamikleri bakımından birbirinden çok farklıdır. bu nedenle ne almak istediğinize kullanarak karar verin hpi parçası kalitesiz vs aldanmayın hepsinin malzemeleri birbirine yakın, kalite ürünün stabilitesinde kendini gösterir.



S
6 yıl
Yarbay

öncelikle buggy almanı tavsiye ederim. söylediğin modeller kaliteli fakat bazı teknik özellikleri farklı. öncelikle losi serpent ve mugen düşünüyor isen vorza şasiyi alma çünkü vorza şasiler içerisinde orta differansiyelden arka differansiyellere giden dişli seti 10'luk ama diğer araçlarda bu değer 13, yani aynı motor ve pinion takılı olan bu araçlar arasında vorza yavaş kalacak, bunu biz bizzat 2011 Türkiye Rc offroad şampiyonasında denedik, farkı kapatmak için ya 5s pil kullanmak gerekiyor ki bu da araca büyük bir ağırlık katıyor ya da daha yüksek devirli bir motor takmak gerekiyor.

gelelim mugen şasiye, bu şasi çokm kaliteli fakat yedek parçaları diğerlerine göre çok pahalıdır. bir salıncak setine 100 liradan fazla vermemn gerekir.

serpent istersen eğer geçen yıla kadar serpent distribütörümüz vardı firma kapandı ama tüm ürünlerini elden bir başkası satmaya devam ediyor ayrıca bu şasi çift pil kulandığı için her defasında hardcase ve 2s pil kullanman gerek bu düz 4s pil kullanımına göre fazla ağırlık demek oluyor.

losi içinde araçları güzeldir istanbulda yetkili servisi ve satış temsilcisi var fakat 2.0 şasisine eski gözüyle bakılıyor yanlış hatırlamıyorsam 4.0 versiyon çıktı alacak iseniz en az 3.0 şasi alın. fakat yine de 2.0 da gayet güncel bir şasidir. bununla beraber kyosho mp9 şasilere de bakabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.