Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1247
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İki Monitör arasında kaldım tavsiyesi olan?
M
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar iki monitör arasında kaldım hangisi benim için daha iyi olur yada hangisi daha sağlamdır diye sizlerden de bilgi almak istiyorum özellikleri aynı olan monitörler ikiside oyuncu monitörü 24 inc 1920x1080 1 ms 75 hz benim için çok uygun bir monitör aynı zamanda amd nin freesync teknolojisi var kartım da RX 470 olduğu için çok uygun olacağını düşünüyorum üstelik çok cazip olarak indirime girmiş pc topladığımda bi monitör eksiğim vardı 1600x900 oynuyordum maalesef oyunları VGA dan :D tavsiyeleriniz nelerdir yada bu fiyatlarda daha iyi monitör önerisi alabilirim teşekkür ederim iyi forumlar.

1.Monitörhttps://www.gameekstra.com/AOC-24-G2460VQ6-75Hz-1ms-FREESYNC-Full-HD-Oyuncu-Monitoru,PR-8106.html

2.Monitörhttps://www.gameekstra.com/urun/asus-24-vg245he-free-sync-1ms-75hz-eyecare-gaming-monitor



T
6 yıl
Er

Kardeş ben senin dediğin AOC monitörün 22 inch modelini kullanıyorum. Tek kelime : "Alma" . Göz yoruyor, parça kalitesi kötü, 75 hz diyor ama o sadece bazı çözünürlüklerde 75 yani 75 olmasını istemeyeceksin anlayacağın. Kenarlarından mavi ışık süzmesi oluyor. Parça kalitesi yüzünden yukarı aşağı oynatırken hep rahatsız olucaksın çok hafif yerinde kalkıyor falan. Sen en iyisi al o ASUS u geç vallaha ben yandım sen yanma. ASUS tan şaşma :D



M
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Eyvallah güzel kardeşim yorumun beni mutlu etti ama çok iyi monitör diyorlardı :/



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.