Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
7127
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HyperX Cloud 2 vs Cloud Alpha
Y
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar kendime oyuncu kulaklığı almak istiyorum hyperx serisi hoşuma gitti biraz araştırdım genelde incelemelerde cloud alpha sevilmiş ve önerilmiş fakat cloud 2 nin 7.1 olması benim aklımı kurcaladı sizlerden 2 si arasında seçim yapmak için yardım bekliyorum kullanan arkadaşlar varsa veya bu sanal 7.1 deneyimi hakkında bilgisi olanlar var ise bilgilendirme bekliyorum teşekkürler...

http://www.gameekstra.com/HyperX-Cloud-2-71-Gamer-Kulaklik-KIRMIZI-Ses-Kartli-KHX-HSCP-RD,PR-4365.html
http://www.gameekstra.com/urun/hyperx-cloud-alpha-pro-gaming-kulaklik-hx-hsca-rd-am



J
6 yıl
Yüzbaşı

öncelikle ne amaçla kullanacaksın oyun odaklı düşünüyorsan profesyonel oyuncular Cloud 2'i streo olarak kullanıyorlar diye biliyorum ama cloud alpha daha yeni bir kulaklık çift odalı ses sistemi vb. özellikleri var görünüş olarak benim daha çok hoşuma gitti profesyonel oyuncalar'da belki sponsor oldukları için bilmiyorum ama cloud 2 ile kıyaslayıp çok daha iyi olduklarını söylüyorlar alpha'nın. Bir firma bir modelini yükseltmek için diğer modelini gömdüreceğine düşünmüyorum. bende bu iki kulaklık arasında kaldım ama Cloud 2 7.1 özelliğinin çok başarılı olacağını düşünmediğim için yeni güncel bir model olan alpha'ı almaya karar verdim, yakın zaman da bir çok yayıncı tarafından kullanılacağını düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben alpha sürümünü yaklaşık 3 hafta önce aldım sürekli kullanıyorum çok memnunum mikrofonu özellikle beni şaşırttı ts deki dostlarım tanımadılar beni ses çok temiz gidiyor. Hemen kafamın arkasında babam bir şeyler anlattığı halde ses tsdeki kişilere gitmiyor.Birde yabancı inceleme siteleri mikrofonun 40-50 dolarlık mikrofonla değiştirildiğinde (model marka bilmiyorum amazon linki vardı incelemede) çok daha güzel ses verdiğini söylüyor.Fakat mikrofonu beni gayet tatmin etti hatta çok iyi diyebilirim.Ses konusunda ben fazla ses düşkünü biri değilim fakat full seste kullanamıyorum oyunlarda vs. korkutucu düzeyde yüksek ses veriyor.koltuktan hoplatıyor :) r6 sık oynarım ayak sesleri vs. çok düzgün geliyor. kısaca tavsiye ederim. ben tek sorun yaşadım oda 2+1 ses sistemim aux girişi ile bunun aux girişini ayarlıyamadım çünkü hoporler ve kulaklık arası geçiş yapan birisiyim (sadece oyunlarda kulaklıga geçiyorum) bu yüzden kulaklığı kasanın ön tarafında ki girişten aldım ses sistemini arka taraftan aldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @JustOneKiss
J
6 yıl
Yüzbaşı

teşekkür ederim yorumun için içim rahatladı bende tam senin gibi R6 gibi oyunları çok oynarım o yüzden ses kasma olayına çok özen gösteririm playstation 4 ve Bilgisayarda kullanacağım bu kulaklığı artık kafamda en ufak şüphe kalmadı güle güle kullan sende hayırlı olsun :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yuppie06
Y
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler hayırlı olsun şimdiden




Bu mesajda bahsedilenler: @JustOneKiss
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.