Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
979
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2018-19 Formaları Sızdı
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İç Saha Forması
< Resime gitmek için tıklayın >

Galatasaray’ın yeni iç saha forması, Nike kalıplarının önümüzdeki sene için elverdiği maksimum sadelikte olacak. Temel olarak “6 parçalı” olarak adlandırabileceğimiz formanın taraftar versiyonlarında bu yılın aksine sırt da parçalı olacak. Authentic formalarda ise yine bu yılın aksine arka tarafın belinde parçalı görünüm devam edecek. Numara ve isim için ayrılan alan ise sarı renkte olacak. Forma, 2017-2018 sezonundaki gibi sarı ağırlıklı olacak. Yani kısaca, formanın sırtı yine sarı olacak. Formanın renkleri ise yine aynı, biber kırmızısı ve parlak turuncu. Galatasaray’ın yeni iç saha forması klasik kombine dönülerek beyaz şort ve kırmızı konç ile kombinlenecek.


Deplasman Forması
< Resime gitmek için tıklayın >

Galatasaray’ın yeni deplasman forması iki yıllık aranın ardından yeniden siyah renkte olacak. Formanın detay renkleri ise tabii ki sarı ve kırmızı. Formada swoosh (Nike logosu), alışılagelmişin aksine kırmızı renkte olacak. Nike’nin önümüzdeki sezon için hazırladığı kalıbın temel taşlarından birisi olan kalp ritmi şeklindeki kol desenlerinin Galatasaray için en belirgin olarak vurgulanacağı forma bu forma. Bu desenlerin parçalı görünümü sağlanmak amacıyla bir kolda sarı, bir kolda ise kırmızı olması bekleniyor. Yukarıdaki çizimin haricinde formanın göğüsünde de bir detay olma ihtimali düşük de olsa mevcut.
Siyah deplasman formasının göğsünde, 2018 Dünya Kupası’nda ilk defa görücüye çıkacak olan yeni Vapor Aeroswift delikleri bulunacak. Yeni Aeroswift delikleri, formayı yakadan eteğe kadar belli belirsiz çizgilerle dolduruyor. Forma siyah şort ve siyah konç ile kombinlenecek. Şortta da, parçalıdaki gibi kalp atışı çizgileri bulunacak.


Alternatif Forma
< Resime gitmek için tıklayın >

Nike, Elit kategorideki takımları için ortak kalıptan forma yapmaya başladığından beri yani 4 sezondur “alternatif” isminin hakkını verecek renklerde formalar çıkaran Galatasaray; gelecek sezon için klasik renklerinden biri olan beyazı tercih etti. Detay renk için ise deplasman formasında olduğu gibi yine alışılagelmişin dışına çıkıldı ve kırmızı yerine sarı tercih edildi. Formada İstanbul silüeti detayı bulunacağı da söyleniyor.


Çizimler resmi değil ama aşağı yukarı böyle tasarımlar olması bekleniyor.

Efsane Çubuklu ve Esvaphane sitelerinden alınmıştır..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 20 Aralık 2017; 14:33:15 >

Yakalı forma gelsin artık arkadaş.
&
Yoruma Git
Yorumun Devamı Kahya Yahya - 6 yıl +3
K
6 yıl
Yarbay

Yakalı forma gelsin artık arkadaş.
< Resime gitmek için tıklayın >
Son yılların en efsane formasıydı bu.



D
6 yıl
Yarbay

sonunda düz parçalı 4 yıldızlı forma çıkacak çıktığı gibi alırım güzel duruyor



V
6 yıl
Yüzbaşı

Parçalı hariç çöp



M
6 yıl
Yüzbaşı

Siyah forma fena değil diğerlerini pek beğenmedim.



Renklerimiz "Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı" değil mi?



Biber kırmızısı nedir!? Parlak turuncu denir!?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.