Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1179
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yerel uydu sinyal sorunu
U
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah apartmanın yerel uydusundan yayın almamaya başladık. Kontrol ettiğimde adaptörün üzerindeki ışığın yanmadığını fakat uydu kutusundaki ışıkların yandığını gördüm. İlk kez böyle birşey ile karşılaştığım için kutudaki ışıkların nasıl yandığı beni hala şaşırtıyor, ikinci bir güç kaynağı göremedim çünkü. Yeni adaptörle sorunun çözüleceğini düşündüm, başka birşeyden dolayı kaynaklanmış olabilir mi? Buyrun kutu ve adaptör resimleri;
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

O yanan ışıklar,evdeki uydu cihazlarının elektrik prizine takılı olduğunu gösterir.Sorunun kaynağı %99 santral adaptöründendir. Eski adaptör ile bir elektronik -uyducu dükkanında kontrol edip,yenisini alınız.Aynı sorunları bende apartmanımda yaşamaktayım.Ben her zaman bir de yedek bulunduruyoru.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Usbehci
U
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Daha önce de aynı sıkıntıyı yaşadığım için adaptör olduğunu düşündüm ama bu sefer sigorta çıktı. Sigorta nedense atmış, düğmeyi kaldırınca düzeldi.

Cevap için teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @abtani
A
6 yıl
Yüzbaşı

Umarım başına gelenler buraları okurda,işi kolayca halleder.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.