Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
933
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Büyük yarış oyuncuları platformu (Tamamiyle online yerli oyuncular)
S
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


***KONUMUZ GÜNCELDİR (2017-2018) ******

Merhaba Arkadaşlar..Tüm yarış oyuncularını bir araya topladık,her türlü yarış oyununu multiplayer birlikte oynuyoruz,hemen sizde katılın....pistleri beraber aşındıralım istiyoruz. Kanalımızda tüm Nfs serilerini (NfsU2-Nfs Most Wanted- Nfs Carbon- Nfs World ) ve diğer tüm farklı yarış oyunlarını da oynuyoruz...Bu amaçla tüm oyuncuları biraraya topladık, yeni oyun-sohbet programımızla artık kolayca oyunlara girebiliyoruz..Vereceğimiz linkten oyunu da yükleyip,yarışcıyı da buluyorsunuz...komple çözüm yeni kanalımızda..buradan: https://discord.gg/NvGD924


(konunun altında kanalımızın görüntüsünü görebilirsiniz)**** HERGÜN 100 ONLİNE OYUNCU****



(discord programı tarayıcıda direk çalışıyor...telefon ve tabletlere de uygulama mağazasına girerek "discord" yazarak kolayca kurabilirsiniz...biz uygulamasını kurmanızı tavsiye ediyoruz)


Nasıl gireceğim: en üstte verdiğimiz linke tıklayınca sayfa direk açılır yada discord uygulamasını telefona veya pc ye kurabilirsin..yönergeleri takip edin,email ve şifrenizi belirleyin,herşey çok basit...direk sizi oyun kanalımıza getirecek.





KANALIMIZDAN GÖRÜNÜM :


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 26 Kasım 2017; 18:04:53 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.