Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
962
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony TV Arızası (KDL-50w815B) - Anakart 750TL normal mi?
B
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, akşam eve geldiğimde TV arızası olduğunu söylediler. Papağanımız tv'nin arkasına düşmüş orada bir tane kart yuvası gibi bir şey ona takılı plastik bir kart var oradan tutunup çıkmaya çalışırken bizimkiler bulmuş.

Ekrana hiç görüntü gelmiyor. Alttaki LED ışık kırmızı renkte 8 defa yanıp sönüyordu. İnternetten baktım biraz tüm bağlantıları ayırıp, elektrik fişinide çekip bekledim sonra tekrar taktım bir değişiklik olmadı.

Kumanda üzerinden yukaru ok tutuşuna basarak tv üzerinden power düğmesine basın yazmışlardı (factory reset) onuda denedim o da olmadı.

Servis çağırdım TV'yi alıp gittiler. Bugün babam aramış henüz tam bakamadıklarını ama anakart arızası olabileceğini 750TL olduğunu başkada arıza olabileceğini çarşamba haber vereceklerini söylemişler.

Şimdi gerçekten anakart arızasıysa bu anakartın tamirini yapan biryerler var mı? Yoksa da 750TL fiyat normal mi? Servisten alıp başka bir yerlere mi götürsem bilemedim ama 750tl çok fahiş gibi geldi bana.



A
5 yıl
Yüzbaşı

kartı bulamadıysanız bende mevcut.tv paneli kırıldı.



0
5 yıl
Yüzbaşı

Bence normal fiyat hocam yada kırılmış panel falan varsa araştırın aynı üründen onun anakarttını alırsınız daha uyguna çözebilirsiniz ama bilmyen birinine yaptırmayı denemeyin derim bilginiz olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.