Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
882
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Özel mesaj atma , okuma özelliğim Forum tarafından özel mesajlarım okunarak yasaklanmış durumda.
K
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İndirimlerin paylaşıldığı bir konuda, uzun zamandır indirimlerin paylaşılmadığından dolayı aylardır indirim paylaşılmıyor demesi üzerine benim yazdığım '' ben başka yerden takip etmekteyim burada artık paylaşılmıyor indirim'' yazdım. Bunun üzerine birkaç kişi bana özel mesaj atmış ve nereden takip ettiğimi sormuşlar.

Bana sorulmuş bir soru üzerine özel mesajıma gelen yazıya gene özel mesaj ile ilgili soru soran kişilere nereden takip ettiğimi yazdım. Bunun üzerine PM özelliğim kapatılmış durumda.

* Ben forum konusu altında Reklam yapmadım/ Ya da forum konusu altındaki kişilere spam mesaj atmadım.
* Bana özel mesaj ile sorulan sorulara gene özel mesaj ile yanıt verdim.

Bir de asıl gelelim sıkıntıya.
* PM yani Private message'ları nasıl okuyabiliyorsunuz insanların ? Suç teşkil etmedikçe mahkeme yoluyla buna izin verilmeden benim özel'imi nasıl okuyabiliyorsunuz buna çok şaşırdım. Çünkü soran kişi niye şikayet etsin. Ayrıca şikayet dışında okunması genel ahlak kurallarına bile aykırı iken okumak nasıl davranıştır? E Soran kişi de mesaj geldi diye niye şikayet etsin zaten soran cevap isteyen birisi.

Bu yapılan yanlışın düzeltilmesini istiyorum ve burada bulunan insanların Private message'larının gizlice okunmasının bir suç olduğunu da hatırlatmak isterim. Burada samimi bulduğu birisine çok büyük bir özelini anlatabilir de bunları sizin görmediğinizi bilerek yazmakta. Ayıp değil mi bu yaptığınız.



H
6 yıl
Binbaşı

Rütbe ne olursa olsun hiçbir yöneticinin pm okuma yetkisi bulunmamaktadır, PM konuşmasında şikayet edilen mesaj gözükür buna istinaden işlem yapılmıştır ithamdan önce doğrusunu öğrenmeye çalışmalısınız.

Bu konu ile alakalı desteğe başvurunuz.
https://forum.donanimhaber.com/support.asp



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.