Arkadaşlar asus maximus x hero anakart aldım. Kasam Aerocool xpredetor 2013'te almıştım. Montaj yaptığım sıra anakartın arka braketi hazır takılı olduğu için zoraki bir şekilde oraya yerleştirip anakartın vidalarını hafif anakartı kaldırarak ancak tutturabildim. En sonunda tüm vidaları sıktım ama anakartı sanki biraz gergin durdu. Acaba bir sıkıntı olur mu? Ya da ben mi montaj sırasında yanlış bir şey yaptım bilen varsa yardım edebilir mi?
Fotoğraf koysam düz takılı anakart gibi görünür belli olmuyor çünkü . Benim demek istediğim çok hafif birkaç milim braketin olduğu yere doğru kasmak zorunda kaldım vidaları tutturmak için. Acaba bir zararı olur mu? Yoksa tüm vidalar şu an oturmuş durumda
Bende de çok hafif oturmayacak şekilde monte oldu. Dediği gibi anakart sabitleme vidalarını tutturmam için hafif anakartı yukarı kaldırmam gerekti o şekilde delikler vidaları oturtabildim. Vidaları karşılıklı sıkarak da tamamen oturttum ama işte içimde acaba bir şey olacak mı korkusu var. Eğer bir başkasında da benzeri bir durum olmuşsa normaldir o zaman
arkadaslar bu anakarttan bende de var.icinde rgb ısıkları kasayı kapatınca sizdede yanıp sonuyormu?yani kapalı pc de hala ısıklar yanım sonuyor sizdede oluyormu o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >