Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Araç Soğukken marş sorunsuz yeni soğumuşken 2. marş sorun Benzin lpg farklı sorun
S
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öcelikle merhaba. genelde aracımda bir çok sorunu kendim tespit edip hallederim ama bu marş problemini bir türlü halledemedim. araç sabahları yada park ettikten 4-5 saat sonra on numara ister lpg de bırakayım ister benzinde hiç bir sorun yok tık diye çalışıyor. ama yolu diyelim lpg de tamamladım benzine geçmedim stop ettim hafa soğukluğuna göre 1.5 - 3 saat sonra gelip marşa basıyorum. çalışıp anında stop ediyor. sonra çok uzun marş alıp zor çalışıyor. eğer tüpte gezip 1 2 km kala benzine alırsam bu seferde yine aynı 1.5 - 3 saat aralığında en az 20 25 saniye araç kiv kiv kiv marş basıyor zor çalışıyor. ama hiç tüpe geçmeyim aralıksız benzinde kullanayım hiç bir problem yaşamıyorum. akü hararet müşürü termostat yeni değişti. tüp beyin borularını sızıntıdan dolayı yenilettim. ondan sonra böyle saçma sapan çalışmamaya başladı. nereye para harcayım hiç bilmiyorum.



G
6 yıl
Yarbay

Yeni takılan tüp malzemelerinden dolayı olabilir. İstenmeyen bir şekilde LPG'yi motora gönderip boğulmaya sebebiyet veriyor olabilir.



H
6 yıl
Yüzbaşı

LPG enjektörü açık kalıyor sanırım ya da kesici kaçırıyor. Arkada tüpün üzerinde bir vana olacak onu kapatıp biraz benzinde kullanın sorun çözülürse ikisinden birinde arıza.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.