Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
849
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5000-6000 TL Sistem Tavsiyesi
B
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Bölüm Sonu Canavarı üzerinde gönüllü haber editörlüğü yapıyorum. Genellikle strateji, bağımsız yapımlar, management ve platform türü oyunları oynamak istiyorum bilgisayarımda. Amacım paradox oyunları gibi (Europa Universalis, Crusader Kings, Victoria vb.) oyuncuların zorlandığı yapımlara rehber videoları çekmek. Bölüm Sonu Canavarı'nda yaptığım Hearts of Iron IV Tam Çözüm ve Rehber yazısındaki gibi. Bunun için iyi bir mikrofona da ihtiyacım var.

4K, 2K gibi yüksek çözünürlük ve muhteşem grafikler ilgimi çekmiyor. Benim için önemli olan oyunun akıcı bir şekilde oynanabilirken görüntü ve sesin kaliteli bir halde kayıt yapılabildiği bir bilgisayar. Bu oyunlar da AAA olmadığı için çok yüksek bütçeli bir bilgisayara ihtiyacım olmadığını düşünüyorum. Bunun için gerekli olan tüm ekipmanları almak için 7000 TL'ye kadar çıkabilirim. Klavye, Mouse, Monitör, Mikrofon her şey dahil çıkabileceğim bütçe. Yeni donanımları uzun bir süredir takip edemediğim için sizlerden her türlü fikre ve bilgiye ihtiyacım var. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Saygılar dilerim.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

M
6 yıl
Yarbay

Mikrofonda tartışmamıza gerek yok, tartışmasız kazanan:https://urun.n11.com/mikrofon/blue-microphones-yeti-usb-microphone-blackout-edition-P164460496?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI8o7f6oi21wIVQxYbCh0aZAvGEAkYASABEgLboPD_BwE&gclsrc=aw.ds





Sistemde Monitör dahil olacak mı olmayacak mı belirtmemişsiniz, dahil ise mesaj atarsanız size monitörlü bir tane daha toplarım:


http://prntscr.com/h908hg


Edit: Toplam fiyat 6697TL.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Townley -- 11 Kasım 2017; 11:11:1 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam cevabınız için. İlk mesajı güncelledim, onu söylemeyi unutmuşum haklısınız. Monitör'ün 144hz, 4K gibi değerlerine ihtiyacım yok, 1ms 1080p güzel bir f/p oyun monitörü olsun yeter. Monitör, Klavye, Mouse her türlü bileşene ihtiyacım var. Sıfırdan bir bilgisayara ihtiyacım var. Tüm bileşenler de aynı şekilde f/p beni idare edebilecek türden olsa yeter.

Soracağım bir soru ekipmanları ucuza bulabilmek için hangi siteleri tavsiye edersiniz? Tek bir siteden bir sistem toparlamak daha avantajlı mı? Yoksa tek tek başka yerlerden alıp kendim kasayı evde toparlamam mı? Kasayı toparlayabilirim, o konuda bilgim var. Sadece yeni ekipmanları çok takip edemedim.

Son sorum da GTX 1050 Ti ile ilgili f/p için iyi olduğunu duymuştum. Benim oyunları kaydetme ihtiyacımı karşılayabilecek türden bir ekran kartı mıdır? Bu ihtiyacımı karşılayabilecek ekran kartı olarak en azından hangisi ve üstünü seçmeliyim?

Tekrardan cevabınız için teşekkür ederim.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Townley
M
6 yıl
Yarbay

Rica ederim, şöyle bir sisteme yönelebilirsiniz:



Mikrofon zaten Blue Yeti.


http://prntscr.com/h92e9c




Bu mesajda bahsedilenler: @Boltux
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.