Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
497
Tıklama
0
Öne Çıkarma
C5 PRO ALDIM İLK GÜN EKRANI KIRDIM
I
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ARKDAŞLAR NAPMAM GEREK YARDIM EDERMİSNİZ İNTDEN HEPSİBURADA.COM DAN C5 PRO SİPARİŞ ETTİM DÜN GELDİ ELİMDEN KAYDI TELEFON VE EKRANI KIRILDI O AN Bİ TUHAF OLDUM ÇOK KÖTÜ DURUM NE YAPSAM ARKDAŞLAR YORUMLARINI BEKLİYORUM < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



U
6 yıl
Yarbay

geçmiş olsun çok kötü olmus gerçekten ilk günden boyle bir kaza. Hepsiburada satıcısından mı aldınız , baska bir saıcıdan mı ? C5010 olan versiyon mu C5018 olan versiyon mu ? knox 0*0 mı? Buyuk ihtimal delta garantilidir, arayp konusun ekran değişim kaça yapıyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Ekim 2017; 13:34:44 >

T
6 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun büyük şanssızlık. Ekranda amoledmiş arayıp baktım.tft olsa ucuza yapılırdı. Bulunduğunuz ilin samsung servisini arayıp fiyat alın. Geçenlerde bir arkadaşın s7 edge ekranını 750 liraya değiştirdi samsung yetkili servis.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yarbay

Helal olsun tebrik ederim.



Z
6 yıl
Yarbay

Çok geçmiş olsun en az 500 lira masraf çıkacaktır benim tahminim. Para vermişken kendi servisinde değiştirin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Yarbay

Cenanbetmiydin ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 yıl
Binbaşı

Geçmiş olsun, sözün bittiği yer harbiden. Nasıl oldu ?



I
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

saolun arkadaslar forum sifremi unutmusdum geri dondum olay cebimden cikarirken bi anlik dalginlik telefon metal kasa oldugu icin kaydi asfalta dustu kilif falan yokdu ters dondu elime alirken hissettim kirildigini oylede oldu 550 tl servise yolladim evo servis yapdi 3 hafta surdu bulundugum ilden istanbula yolladim yaptilar gonderdilet suan sorun yok cok sukur hatta bu telefonla yaziom suan cenabette degildim 😂 saglik olsun telefon 1250 tl 100 chip para ile 1150 gelmisdi 1700 e gelmis oldu fazla takmamak lazim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.