Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1354
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Hepsiburada stok da olmayan ürünü hızlı gönderi diye satıyor.
F
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hepsiburada dan alışveriş yapanlar bilir hızlı gönderi ürün kendi stoklarında olan ürünlerdir.Ayni gün kargo yazar.10 gün önce sipariş verdim urun aynı gün kargoya verilmedi ,mesaj attım cevap yok.4 iş günü sonra ulaştım kargoya verilmiş takip nosu girilmemiş dendi.Bu ilk yalanları şikayetvar da yazmışlar çoğu kişiye bunu soyluyorlarmis.Sonra kargo firmasinida aradım, sipariş kargoya verilmemiş bu gün 10 gün geçti ne zaman bı müşteri temsilcisine ulassam şikayeti dinleyip 24 saat içinde döneceğiz deyip donmuyorlar.Ürun ortada yok hadi onu geçtim bir kişide bilgi vermiyor.Hepsiburadadan sipariş verecek arkadaşlar bir kere daha düşünsün.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbı1907 -- 9 Ekim 2017; 12:23:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yüzbaşı

Türkçe bilmeyene alışveriş bile yasak olmalı bence.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Senin gibilerin nefes alması bile yasaklanmalı bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
7 yıl
Yüzbaşı

Aynı durumu yaşadım ama biliyordum böyle olacağını 14 gün önce sipariş oluşturmama rağmen bugün gönderildi daha hala gelecek aldığım şey başka sitelerde fiyatı 2 katıydı bende beklemeyi seçtim dert değil satıcı hepsiburada ise kargonuzu hemen beklemeyin gidin amazon.de den alın hem daha kalitelisini alırsınız hemde daha kısa sürede gelir hemde daha ucuza geliyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 8 Ekim 2017; 21:59:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

Haziran sonu aldığım klimayı kargoyu teslim almadan iade ettim. Parayı eksik iade ettiler yaklaşık 180 lira param kaldı onlarda. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Şu an sorguladığımda "savunması istendi" aşamasında. Kaç hafta oldu savunma vermediler.

Bundan sonra herkes 2 kere düşünsün Hepsiburada'dan alışveriş yaparken.

Son birkaç siparişimi de fatura olmadan yolladılar bunun için de şikayet etmek lazım aslında vergi kaçırmıyorsan neden fatura kesmiyorsun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Binbaşı

hepsiburada her zaman yapıyor bunu. Ütü almıştım 1 aydan fazla bekledim ürünü o kadar mesaj , müşteri hizmetleri falan 15 tl çek verdiler. ürünü de iptal ettim başka siteden aldım. uğraşmak için vaktim yoktu tüketici haklarına başvuru vs uzun iş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.