Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
778
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2010 Passat izlanda grisi 185bin km
G
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Araç gözm gibi bakılmış tavan barları olan sedan izlanda grisi comfort donanımlı trend modelidir. Manueldir. içi gridir. yeni tip göstergeler vardır. Paspaslar kullanılmamış plastik paspaslar kullanılmıştır. Halı paspaslar kullanım kılavuzu iki anahtar verilecektir. Tiguan aldığım için aracın değerini kıymetini bilecek bir dosta gitsin istiyorum. Önceki sattığım aracımın da sahibi ile halen görüşüyorum.
Fiyat piyasa fiyatı neyse o olacaktır. Araç kazasızdır. Benzin istasyonunda arka lambanın altını sürttüğüm için pompa demirine lokal bir işlem vardır. İç dış temizdir.
Özelden irtibata geçebilirsiniz araç kurtköydedir. Halen günlük olarak kullanılmaktadır. Kış lastikleri UG8 ler de verilecektir. periyodik bakım yeni yapılmıştır. Baskı balata 10-15 bin km önce değişmiştir. Arka diskler değişmiştir. Ladtikler vs iyidir. Bagaj havuzu da vardır. Stepne tam boydur. Bluetooth unite takılıdır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.