Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
819
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eve gelen hatta sorun
R
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2 hafta önce Netspeed'e abone oldum. Arkasından beni arayıp hattın alacağı hızla ilgili bir problem olduğunu ve işlemlere başlayamayacaklarını söylediler. 2 haftadır hiçbir şey çözülmediği için Türknet'e başvurdum, Telekom'dan gelenler daireye gelen hatta bir problem olduğunu söylemiş. Telekom'u aradığımda bunu çözeceklerini söylediler ama demek ki 2 haftadır hiçbir şey çözülmemiş. Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç? Ne kadar zamanda çözerler sizce? Apartmanda fiber yok. VDSL kullanacağım ve artık resmen seçenek kalmadı. Kablonet var, fakat abuk subuk AKK uygulamasından (AKK sonrası ya ekstra para ödeme ya da internetin kesilmesı) dolayı onları kullanmak istemiyorum.



D
7 yıl
Yarbay

TT'ye abone olsanız hemen çözerler, diğer firma müşterilerine engel çıkarıyorlar.



E
7 yıl
Yarbay

bu sağlayıcıların içinden yine en hızlı çözümü yaratabilicek türk telekom müşterisi olun öncelikle sonra sürekli şikyet yağdırmaya başlayın elbet şikayetlerden usanıp gelip sorunu çözeceklerdir müdürlük yakınsa gidip saha ekiplerinin oldugu bir zaman gidin onlara sorun problemi ne kadar sürer deyin keşke hattımda sorun olsada 1 ay beklesem sonuçta vdsl burda 16 mbpsle can çekişmekteyim



R
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yani kısacası yapacak hiçbir şey yok diyorsunuz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.