Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1859
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Aziz Yıldırım haklıydı
B
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek derken çok haklıydı. Baksanıza Şenol Güneş'in cezasını hangi oyunlarla 1 maça indirdiler. Hala federasyonda bazı elemanları var ve hakemlerin atamasında ve niyetinde bile etkileri var.

Rıdvan hepsini açıkladı.

Fenerbahçeli değilim, herhangi bir konuda hakkında ağladığım falan da yok ama her şey ortada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 2 Ekim 2017; 1:16:25 >

P
7 yıl
Yarbay

tff başkanı fikret orman



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Normalde Rıdvan'ı falan hiç sevmem ancak şu açıklamalarında inanılmaz samimiydi. Ayrıca olayın içinde Göksel Gümüşdağ ve bay tüpçü Yıldırım Demirören varsa bunların her yaptığından kuşkulanırım. Özellikle geçen sene Beşiktaş ve Başakşehir'in sürekli lehine kararlar verilmesi de bunun örneği.



G
7 yıl
Er

bunlari ridvanin soylemesine gerek yok. zaten goruyoruz, izliyoruz.

her soyledigine de katiliyorum.



M
7 yıl
Teğmen

Rıdvan geçen hafta derbide BJK aleyhine kararlar alındıktan sonra neden tff hakkında konuşmadı da FB Akhisar'a kaybedince konuştu? Hadi bakalım beyin jimnastiğine...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tek programını mı izledin? Öyle gözüküyor. Rıdvan her 2 ayda bir zaten TFF'yi eleştiriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MetinAliFeyyaz10
M
7 yıl
Teğmen

Hocam bu federasyonu isteyen, getiren, onaylayan zaten Aziz Yıldırım'dı. Sağolsun bizi Demirören'den kurtardı. Kendisine tşk ederim. Yoksa biz Vodafone Arena'yı, şampiyonlukları, şampiyonlar ligini rüyamızda görürdük. Tabi sadece Aziz başkana değil Fikret ORMAN'a da tşk ederim. Neyse gelelim esas mevzuya Rıdvan'ı %100 futbol ilk çıktığından beri izlerim. Fenerbahçe aleyhine hakem hatası olduğunda yaptığı yorumlarla diğer takımlar aleyhine hakem hatası olduğu zamanlardan sonra yaptığı yorumlar hiç bir zaman tutarlı olmadı. En azından birinde uzattıkça uzattı bu hafta Akhisar maçı gibi. Diğerlerinde ise örn:geçen haftaki derbi kısa kesti. Neyse adam zaten ben Fenerliyim diyor. Uzatacak bir şey yok. Bu arada beyler yapmayın etmeyin bakın GS size 8 bize 5 puan fark attı. Benim bildiğim Fener'in hedef şampiyonluktur. Gidin lidere sataşın. Yok bu sene hedef küçülttük Beşiktaş'ı geçelim yeter modundaysanız bizle uğraşmaya devam edin. Arada Gs koptu gidiyor haberiniz ola.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BullPoweR7
B
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Fenerli olmadığımı ilk yorumda söylemiştim ama beni Fenerli gibi görüp cevap vermişsin. Rıdvan istediği kadar ağlasın umrumda olmaz fakat söylediklerinin hepsinin kanıtı var yani gerçek. Şenol Güneş'in ettiği küfürün o kısmı kesilmiş diyor bunu da internete girip hatta yayıncı kuruluşun sitesine girip bakabilirsiniz diyor. Şimdi ona inanmayacağız da sırf Fenerli olduğu için ağlıyor kısmına mı inanacağız?

Hatta bunu da Melih Şendil bana söyledi neden kestiklerini fakat Osmanlı-Kayseri maçında bir oyuncunun ettiği küfür kesilmemiş tarzı örneğiyle de destekliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 2 Ekim 2017; 12:9:41 >


Bu mesajda bahsedilenler: @MetinAliFeyyaz10
T
7 yıl
Yüzbaşı

Fenerbahçe ligden düşmediyse Demirören sayesindedir. Bunu yazmayı unutmayalım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Binbaşı

totosu yiyen gelsin düşürsün, bakın bu tehdit değil kesinlikle becerebilen varsa düşürsün bunu cidden istiyorum, hiç olmazsa çenenizi kapatmış oluruz.




Bu mesajda bahsedilenler: @tnevel92
V
7 yıl
Yarbay

Ne Beşiktaşlısından bahsediyorsun dürüst olun şuanda PFDK ve Tahkim kurulundakilerin hepsi Fenerbahçeli azıcık dürüst olun yada bilmiyorsanız atıp tutmayın.



G
7 yıl
Teğmen

Tff ye ne zaman adet anlayisi ve vicdani tuttugu takimin onune gecen biri gelir o zaman turk futbolu yol alir

Bu ridvan dilmen degil

Ridvan gecse suanki senaryonun fb ayagi islerdi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 yıl
Yarbay

dün gece uykulu uykulu dinledim, az önce de youtube’dan tekrar dinledim,

eyvallah rıdvan sonuna kadar haklı, ama rıdvan’ın da ne olduğu ve stüdyoda buna gaz veren rok ve ertem’in filan ne olduğu belli, 2-3 fetö deyince başkan olacağının hayalini mi kuruyor rıdvan,

evet rıdvan haklı ama onun da liyakatı sağladığını göstermiyor dünkü konuşmaları, düzenin değişmesi gerek, bugün fikret orman ve ekibi borusunu öttürüyor yarın ise bir başkası öttürecek,



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Er

Başkan her zaman haklıydı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.