Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1105
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TT - Türknet hız karmaşası?
İ
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ailemin oturduğu evde şuan Türk Telekom alt yapısı ile 16Mbit 100GB AKK internet kullanılıyor. Tahaaüt mevcut, ayı bilmiyorum ama 500 küsür TL tutarı var. Türknet'ten adresi sorgulattığımda 35 Mbit AKK'siz VDSL görünüyor. Belirttiğim adreste 35 Mbit VDSL kullanmanın bir yolu var mıdır? Türk Telekom'dan tahaaütsüz kurtulma (daha iyi hizmet olduğu gerekçesiyle) veya Türk Telekom üzerinden 35mbit alma gibi bir durum olabilir mi?

Aynı adresi TT sitesinden sorguladığımda bilgi bulunamadı diye saçma bir hata veriyor.

Teşekkürler, iyi forumlar.



D
7 yıl
Yarbay

Tt 16 deyip de turknet'in vdsl verdiği durumlar mevcut. Tt düşük hızdan daha çok kazanıyordur, bunun için de hattınız bu kadar destekliyor diyordur. Bu rezil firmadan her türlü pislik beklenir. Cayma bedeliniz çok yüksekmiş, turknet bunun 120 lirasını kendi faturasına indirim olarak yansıtıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Eylül 2017; 23:6:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yüzbaşı

Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak VDSL'e geçebilirsin.



C
7 yıl
Teğmen

Tt ara vdsl gecirsin ben hic turk telekomun cdsl gecemessin deyip turknetin gecirdigini gormedim sonucta vdsl yede turk telekomun ekipleri geciriyor turknet beni 2 sene vdsl portu yok deyip salladi . Turk telekoma gectim hemen vdsl gecis yaptik :)) ha kazik mazik ama bisi vericem derse veriyor turk telekom



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.