Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
416
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Htc'den 3 yeni model
D
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

HTC'nin bu yılın başında yaptığı açıklamayla aşağı yukarı belli olan telefon çıkarma takvimi, şirketten bir yetkilinin açıklamasıyla ortaya çıktı. 3 yeni akıllı telefon bu yıl bitmeden tanıtılacak.

2017 yılı başında HTC yetkilileri, Tayvan merkezli firmanın bu yıl en fazla 6-7 akıllı telefon çıkaracağını söylemişti. Bugün HTC topluluğu üyesi ve Twitter kullanıcısı Corn Chen 2017'nin sonuna kadar çıkarılacak HTC akıllı telefonlarının kod adlarını paylaştı.

Ocean Master, Ocean Harmony ve Ocean Lite kod adlarına sahip olacak üç model beklediğimiz HTC, üç modelden ikisinde 6 inçlik ekranlar kullanırken bir tanesinde 5.2 inçlik ekran kullanacak.

Chen'e göre Ocean Master 6 inçlik ekranla ve önde 8 arkada 12 MP olmak üzere kameralarla gelecek. İki farklı hafıza seçeneği olacak olan Master, alt modelinde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamayı birleştirirken diğer modelinde 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamayı getirecek.

Ocean Lite ve Harmony modelleri sadece tek bir modele sahip olacak ve her ikisi de 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamayla gelecek. Donanımsal olarak neredeyse aynı olması beklenen iki cihazdan Lite 5.2 inç ekranla gelecekken Harmony 6 inçlik ekranla gelecek. Ocean Master ve Lite Kasım ayında muhtemelen tanıtılacakken Harmony yılın son ayında, Aralık'ta tanıtılacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
7 yıl
Yarbay

Htc hep büyük ekrana yöneliyor 4-5 inc civarinda da önemli bir pazar var halbuki



Umarım 5.2lik ekran kasa olarak duzgun olur g2 gibi olursa almayi dusunebilirim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yüzbaşı

Mümkünse ufak ufak telefon dünyasından çekilsinler.



K
7 yıl
Yarbay

6" ekran çok büyük bir hata. Abi ne var şu büyük ekranlarda onu anlamıyorum. 5" ekranın neyi yetmiyor hadi maksimum 5.2" olsun. 6" nedir kurban! Telefon bu tablet değil. Ya da 2 versiyonlu model yapacaksın. Aynı donanımı 5 ya da 5.2"lik telefona da koyacaksın büyük isteyen büyük benim gibi küçük isteyen küçük alacak. 5" yapıyorsan 2K ekran yapmana da gerek yok. Yap 1080p. Bir de şu bataryaya bir el at HTC. U11 gibi bir canavar çıkarıp da buna 3000 mAh pil koymak skandaldır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.